YΠOIK: Αντί νέου μισθολόγιου στις ΕΔ χορηγούνται αυξήσεις από 01.01.2024 (EΓΓΡAΦO)

YΠOIK: Αντί νέου μισθολόγιου στις ΕΔ χορηγούνται αυξήσεις από 01.01.2024 (EΓΓΡAΦO)

Δείτε παρακάτω απάντηση του ΥΠΟΙΚ σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου με θέμα: «Πότε θα ασχοληθεί σοβαρά η κυβέρνηση με το μισθολόγιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων;»:

ΘΕΜΑ: Σχετικά με την με αριθ. πρωτ.7109/27-9-2024 ερώτηση

Σε απάντηση της με αριθ. Πρωτ.7109/27-9-2024 ερώτησης, που κατέθεσαν οι Βουλευτές του Πίνακα Διανομής σας γνωρίζουμε τα εξής:

Με τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στο Κεφάλαιο Α΄ του Μέρους Γ΄ του ν.5045/2023 (Α΄ 136) «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων,της οικογένειας και της εργασίας - συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις» χορηγούνται, μεταξύ άλλων, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αυξήσεις, από 01.01.2024, οι οποίες αφορούν το ύψος του βασικού μισθού, της οικογενειακής παροχής, του επιδόματος θέσης ευθύνης, των προσαυξήσεων του επιδόματος ιδιαιτέρων συνθηκών εργασίας και του επιδόματος της παρ. Ε΄ του άρθρου 127 του ν.4472/2017 (Α΄ 74).

Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι αιτήματα μισθολογικού περιεχομένου που αφορούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και τις λοιπές κατηγορίες προσωπικού της Γενικής Κυβέρνησης, εξετάζονται κάθε φορά με βάση την Κυβερνητική πολιτική για τους μισθούς και τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ετήσιου Προϋπολογισμού και τα εκάστοτε υφιστάμενα δημοσιονομικά περιθώρια του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δένδιας: Η συντριπτική πλειοψηφία Στρατιωτικών ΔΕΝ είναι στις ΕΔ για την μισθολογική αμοιβή–Θα δώσουμε έμμεσες παροχές (BINTEO)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δένδιας: Οι Στρατιωτικοί δικαιούνται διαφορετικό μισθολόγιο, αλλά σε μακροχρόνιο ορίζοντα

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ο Χατζιδάκης δεν ηταν που τον εδερναν ανελεητα ο κοσμος στην Θεσσαλονίκη ανήμερα του Αγίου Δημητρίου τοτε στα δηθεν μνημονια (βλεπε ανακατανομη πλουτου και κλεψιμο μισθων κ συνταξεων)???
    Αυτος ειναι σημερα υπουργος οικονομικών;;;
    Ρε τι ζουμε με τον κρυφακουλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθεστε και ασχολείστε με την ελληνική πραγματικότητα ναπουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:15:00 Τον εδερναν ε???????
    Και μυαλό δεν εβαλε ε??????
    Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, καμιά παροιμία δεν είναι τυχαία......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως παίρνουμε Κωστάκη. Αλλά δεν φτάνουν ούτε για καφέ. Εσύ πώς απέκτησες 50 σπίτια και αρκετά εκατομμύρια ευρώ? Πες μας τον μαγικό τρόπο για να γίνουμε και εμείς πλούσιοι ώστε να απαλλαγείς από μας. Με βάση τις αποζημιώσεις που παίρνεις θα έπρεπε να έχεις 3-4 σπίτια όχι 50. Για πες μας το μυστικό? Μαύρα και μιζατα τα λεφτουδακια σου ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή