Στον Έβρο έρχεται ως στρατιώτης ο γιος του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια–Που θα πάρει μετάθεση

Στον Έβρο έρχεται ως στρατιώτης ο γιος του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια–Που θα πάρει μετάθεση

Στον Έβρο και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, έρχεται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία ο Στέφανος Δένδιας, γιος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Πυροβολικού στην Θήβα, όπου μαζί με τους υπόλοιπους στρατιώτες της ίδιας ΕΣΣΟ ορκίστηκαν, παρουσία μάλιστα του πατέρα του αρμόδιου υπουργού κ. Δένδια και της μητέρας του, με τους οποίους βλέπουμε το νεαρό Δένδια στην φωτογραφία.

Σε λίγες ημέρες θα πάρει μετάθεση για την 187 ΠΥ.ΠΑΡ που βρίσκεται σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, όπου δεν γνωρίζουμε αν θα παραμείνει έως το τέλος της 9μηνης θητείας του.

Να θυμίσουμε ότι στον Έβρο και συγκεκριμένα σε Μονάδα επίσης της Αλεξανδρούπολης η οποία βρίσκεται στο διπλανό στρατόπεδο, υπηρέτησε όλη την στρατιωτική του θητεία ο γιος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Επίσης, όπως είναι γνωστό, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας έχει αναγορευθεί σε επίτιμο δημότη Αλεξανδρούπολης, οπότε ο γιος του Στέφανος θα υπηρετεί στην πόλη του πατέρα του. Κι επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να σχολιάσουν ότι χιλιάδες άλλοι στρατιώτες από όλη την Ελλάδα υπηρετούν την θητεία τους στον ακριτικό Έβρο και άρα γιατί το αναδεικνύουμε, σίγουρα έχει ενδιαφέρον ότι ο γιος του αρμόδιου υπουργού Εθνικής Άμυνας έρχεται να υπηρετήσει στον ακριτικό μας νομό.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπερδεύτηκα λίγο με τον τίτλο του άρθρου. Νόμιζα ότι θα έρθει επάνω στην προκάλυψη. Ξέρετε ανάχωμα και όλα τα σχετικά. Μπα σε καλό σας με τρομαξατε. Είπα κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή