Πάνος Καμμένος: Ο γιος του ορκίστηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΦΩΤΟ)

Πάνος Καμμένος: Ο γιος του ορκίστηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ: Ο Πάνος Καμμένος με τον γιο του | (Instagram @kammenos.panos)

Συγκινημένος ο Πάνος Καμμένος. Ο γιος του ορκίστηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

Ο γιος του Πάνου Καμμένου είναι ανάμεσα στους πρωτοετείς στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, η ορκωμοσία των οποίων έγινε την Παρασκευή (4/10/24).

Ο γιος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας ορκίστηκε και Πάνος Καμμένος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, κάνοντας μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαστε περήφανοι για όλους τους αυριανούς ηγέτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων που ορκίστηκαν στις Στρατιωτικές σχολές με αγάπη για την Πατρίδα. «Commando» όπως σε μεγάλωσα από το νηπιαγωγείο εχθές σε είδαμε να ορκίζεσαι με τους συμμαθητές σου εντασσόμενος στην ένδοξη οικογένεια του ΠΝ. Ο Άγιος Νικόλας μαζί σας».

ΠΗΓΗ: reader.gr

Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τέλη του 18, πήραμε ένα καλό πόσο γ να πληρωθούν οι τότε υποχρεώσεις επί Καμμένου. Τώρα το καλό ποσο είναι το 20% (6€ ανά μήνα) του Μητσοτάκη. Στα πετάει στα μούτρα και σου λέει ζήσε και μν μιλάς. Όπως και τα 9,5€ ανά 24ωρη υπηρεσία και πολλά άλλα απλήρωτα. Η στρατιωτική ηγεσία κάποτε έστελνε στις μονάδες πεπραγμένα όλου του έτους ανά κατηγορία. Πχ τι έκανε το γες σε σχέση με τα οικονομικά αιτήματα του προσωπικού για το έτος 2009 κ.α. Αυτό κόπηκε μαχαίρι. γιατί το φανερό 4χιλιαρο του μισθου και τα υπόλοιπα κρυφά (μιζες, δώρα δωρεάν μετακινήσεις δωρεάν τροφή εκτός έδρας παχυλά )θα κοπούν. Ποιος νοιάζεται για τους υπόλοιπους από κάτω. Άσυλο ανιάτων είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή