Mετά την αποστρατεία τι;

Mετά την αποστρατεία τι;

Δείτε παρακάτω συνημμένο Δελτίο Τύπου που μας εστάλη με email, στο ιστολόγιό μας staratalogia.gr και αφορά στο Πρόγραμμα "Defense to Business" (D2B) της εταιρείας Seeders. Όπως αναφέρεται στο email, η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία στοχεύει στην προετοιμασία των Στελεχών που αποστρατεύονται από τις Ένοπλες  Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, προκειμένου να προωθήσει την επιτυχημένη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας του ιδιωτικού τομέα της χώρας.

Η παρουσίαση του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου στις 18:30 κάνοντας εγγραφή στο σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_iAV7qmvnSd6iOm4dsr3ztg.

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου σχετικά με το πρόγραμμα και τις δυνατότητες που προσφέρει ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Πολυ καλη καινοτομος πρωτοβουλια και συγχαρητηρια .Ευχαριστουμε το σταρατα λογια για την ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφού μπορούν και εργάζονται γιατί δεν αξιοποιούνται από τις ΕΔ? θα μας τρελάνουν εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όταν βγαίνει απ' τη σχολή ο άλλος,το μόνο που δε περιμένει να κάνει είναι να δουλέψει.

      Διαγραφή
  3. Απο το κρατος επρεπε πρωτα και μετα,απο ιδιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάνε να μαζεύουν ελιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια! Ότι δεν κάνει το οργανωμένο κράτος, το κάνει μια ιδιωτική εταιρεία. Κάθε χρόνο βγαίνουν στην (πενιχρή) σύνταξη περίπου 3.000 άτομα, πολλά από τα οποία και ικανότητες έχουν, και διάθεση να εργαστούν. Και το κράτος δεν κάνει τίποτα. Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Απλώς ο "συνάδελφος" μεσω του ΕΣΠΑ μαζί με μερικούς άλλους βρήκαν εναν τρόπο να "ιδρύσουν" μια νέα πληρωτεα υπηρεσία από τα παλιά στηριζόμενοι από απελπισμένους και καταταχρεωμένους ε.α. συναδέλφους. Το σύστημα αυτό πρωτοεφαρμόστηκε που αλλού μα φυσικά όπως μας αναφέρει και η Ναόμι Κλάιν στο ευρύτερο Αμέρικα που όμως ΔΕΝ απέδωσε τίποτε απολύτως, το υιοθέτησαν καί κάποια στιγμή και οι αμερικανικές ΕΔ που κατάλαβαν ότι είναι μια φούσκα και τελικά ίδρυσαν εσωτερικές διεργασίες στο πλαίσιο του PME (professional military education) κυρίως για θέσεις μέσα στις βάσεις τους. Καλή η διαφήμιση κύριοι admins αλλά δεν είναι τίποτε σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι για την ιστορία... Δουλειές υπάρχουν,απλά δεν είναι καθιστικές(εργασία γραφείου) όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν οι μεγαλοκαραβανάδες.Εμ δε μπορούν να γίνουν όλοι γραμματείς,πρέπει να υπάρχει ζήτηση για τέτοιους,ή και έχει τη γνώση κάποιος για να κάνει τέτοια δουλειά,κάτι που στα ΣΑ γίνεται στο άρπα-κόλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι την αποστρατεία τί?? Αυτό είναι ερώτημα... Και αν είσαι μικρός (μέχρι 10-15 χρόνια υπηρεσίας) η απάντηση είναι εύκολη, δηλαδή παραίτηση... Αν είσαι στα 25-30 χρόνια υπηρεσίας τότε είσαι ολίγον εγκλωβισμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή η προσπάθεια και φυσικά τα σεμινάρια κοστίζουν. Παρά τα προσόντα που διαθέτουν οι εα η εξεύρεση εργασίας στην Ελλάδα είναι δύσκολη και πληρώνεται χαμηλά. Πολλοί εα πηγαίνουν στο εξωτερικό στους διεθνείς οργανισμούς βρίσκουν πολύ καλή εργασία και κάνουν μία δεύτερη καριέρα.
    Στην Ελλάδα χρειάζεται και μέσον για να βρεις δουλειά. Σε κάθε περίπτωση αξιόλογη προσπάθεια μακάρι να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή