Δικαίωση Στρατιωτικών για τα νυχτερινά και μάλιστα με τόκο

Δικαίωση Στρατιωτικών για τα νυχτερινά και μάλιστα με τόκο

Όσοι κατέθεσαν αγωγές θα πάρουν άμεσα τα χρήματα που τους αναλογούν, και μάλιστα με τόκο

ΠΗΓΗ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 15/09/2024 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Πλήρης δικαίωση των στρατιωτικών από τα δικαστήρια για να νυχτερινά τους, που επιδίκασαν μάλιστα και αποζημιώσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκδόθηκαν επτά νέες δικαστικές αποφάσεις, που δικαιώνουν εκατοντάδες στρατιωτικούς της περιοχής του Έβρου και της Καβάλας - Δράμας, και αυτές αφορούν όσους αποφάσισαν να καταθέσουν ομαδικές αγωγές κατά του Δημοσίου, μέσω της Ένωσης ΣΠΕΑΜ και του νομικού της συμβούλου, για να διεκδικήσουν αποζημιώσεις νυχτερινής απασχόλησης.

Έτσι, δημοσιεύθηκαν αποφάσεις του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αλλά και από τα Πρωτοδικεία Καβάλας, Μυτιλήνης, Θεσσαλονίκης και Αθήνας, με τις οποίες έγιναν δεκτές αυτές οι ομαδικές αγωγές.

Όσοι στρατιωτικοί συμμετείχαν στην κατάθεση των αγωγών σύντομα θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να πιστώνονται τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται, και μάλιστα με τόκο, αφού αυτό αναφέρουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Επιπλέον, θα λάβουν και αποζημίωση για ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, με ποσά από 100 έως 500 ευρώ για καθέναν, ανάλογα με την απόφαση κάθε Πρωτοδικείου.

Σύμφωνα με την ΕΣΠΕΑΜΘ, αναμένεται το προσεχές διάστημα να δημοσιευθούν και άλλες δικαστικές αποφάσεις για το ίδιο θέμα, με αγωγές που είχαν καταθέσει και άλλα μέλη της ένωσης, ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεση και άλλων αγωγών από όσους θέλουν τώρα να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να διεκδικήσουν τις νυχτερινές αποζημιώσεις που δικαιούνται.

Ο αγώνας που έδωσαν οι στρατιωτικοί όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ μεγάλος και η δικαίωσή τους έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, αφού είχαν μεταφέρει παντού την αγανάκτησή τους το προηγούμενο χρονικό διάστημα, αναφέροντας ότι «πάνε να μας φάνε τα λεφτά που δικαιούμαστε». Έτσι, έγινε μια οργανωμένη προσπάθεια σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με τη νομική συνδρομή επίλεκτων νομικών, που χειρίστηκαν άψογα το θέμα και δικαίωσαν τους στρατιωτικούς, ενώ τώρα υπάρχει δεδικασμένο και κανένας δεν μπορεί να τους «φάει» τα λεφτά που δικαιούνται.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ο ορισμος της καταντιας ενος κρατους οταν αποζητα απ τους πολιτες του νομιμοτητα φορτωνοντας τους με υπερβολικους φορους και απ την αλλη αυτοι (πολιτες) να διεκδικουν δικαστικα τα δεδουλευμενα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορούμε και τώρα να κ;νουμε αγωγή? Ξέρει κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν δεν απαιτήσεις δικαστικά και δεν ταΐσεις δικηγόρο, δεν τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπέρασμα : στην Ελλάδα του 2030-(κατά την ατζέντα του πολιτικού ηγέτη),οι μόνοι που πληρώνονται αυτόματα είναι από τχη και πάνω!!! Όλοι οι από κάτω να κόψουν το λαιμό τους,τι αναφορές και π!πeς......!!!!

      Διαγραφή
  4. Απόφαση του Μαρτίου 23 ακόμη δεν έχουν καταβληθεί.... ακόμη μας δουλεύουν... κάτσε να δούμε τι τόκο θα βάλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μοναδικός που παρανομει νόμιμα είναι το ίδιο το κράτος. Τι δεν καταλαβαίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ν & Δ δεν ψήφισε ο κόσμος καλά να πάθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή