Ο Αντιστράτηγος Ν. Φλάρης Νέος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο ΣΑ/ΑΣΣΔΕ

Ο Αντιστράτηγος Ν. Φλάρης Νέος Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο ΣΑ/ΑΣΣΔΕ

Tελετή Παράδοσης-Παραλαβής Στρατιωτικού Αντιπροσώπου της Ελλάδος στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «MONTGOMERY» του Ανωτάτου Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης – ΑΣΣΔΕ (Supreme Headquarters Allied Powers Europe – SHAPE), η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Στρατιωτικού Αντιπροσώπου της Ελλάδος στο Στρατηγείο (ΣΑ/ΑΣΣΔΕ) από τον Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα στον Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη.

Το Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης που βρίσκεται στη Μονς του Βελγίου, είναι το αρχηγείο Στρατηγικού επιπέδου των Allied Command Operations (ACO) και διοικείται από τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης (Supreme Allied Commander Europe – SACEUR). Το SHAPE είναι υπεύθυνο για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή όλων των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Συμμαχίας.

Στην εν λόγω τελετή παρέστη το σύνολο του Ελληνικού προσωπικού όλων των Κλάδων των ΕΔ που υπηρετεί στο Στρατηγείο, στο Στρατηγείο των Special Operations Forces Command (SOFCOM), τα συνυπηρετούντα στελέχη, πολιτικό προσωπικό των ΕΔ καθώς και προερχόμενο από αυτές (Civilians), μέλη των οικογενειών και μέλη της Ελληνικής κοινότητας της Μονς.

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Είδες ο κυρ Νίκος ο πονηρός!!! Οκτώ χιλιάρικα το μήνα καθαρά στην τσεπούλα. Μάνα μου,μάνα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός δεν ήταν με το περιβόητο άρθρο για την επιλογή ΑΓΕΕΘΑ και υπερθεμάτιζε για τους καταδρομείς λίγο πρό κρίσεων φέτος??? Όλα τελικά έχουν τον σκοπό τελικά και το ανάλογο αντάλλαγμα!!!! Έλεος με κάποιους τύπους τελικά που δεν έχουν κανένα όριο στο γλύψιμο....Λες και δεν είναι γνωστός αυτός ο πολεμιστής του γλυκού νερού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα, "ανώτατο στρατηγείο συμμαχικών δυνάμεων αβρούπας", όπως λέμε ανώτατη διοίκηση ανύπαρκτης χρησιμότητας, μια θέση αδειανό πουκάμισο, χωρίς ΕΔ και αντικείμενο ουσιαστικό. Γελάνε οι Αμερικάνοι με την συγκρότηση και οργάνωση του. Μόνο για να βολεύονται κάτι "αβρουπέοι" ανύπαρκτοι ΠΥ και διάφοροι στρατιωτικοί υπάλληλοι, με τους μισθούς να ξεκινούν από 10.000€ και να ξεπερνούν τις 22.000€ ανά μήνα και άλλες παροχές πολλαπλάσιες, αναλόγως της θέσης και του βαθμού. Κανονικά ούτε καν στολές δεν θα έπρεπε να φορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα μερίσματα να πέσουν στο μέλλον,κι οι άλλοι να πάνε να πνιγούνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι γαλαζοαιματοι καριεριστες για αυτές τις θεσουλες παλεύουν.
    Γλείψιμο φουλ σε πολιτικούς και ανώτερους τους και πάτημα τους υφιστάμενους για να φαίνεται ο ανώτατος δουλευταρας.φυσικα αν κάτσει στραβή κανείς δεν βάζει πλάτη πχ δυστύχημα Λιβύη κλπ φταίνε πάντα οι θανόντες και οι ζώντες υφιστάμενοι.
    Δεν έχει κάποιος ..@@..ώστε να τα χώσει στους ανώτερους του όσο είναι εν ενεργεία και να παραιτηθεί. Όλοι τσεπουλα κοιτάζουν μεγαλεία και αναλγησία στους μικρούς βαθμούς.
    Και γλείφουν ξεδιάντροπα μπροστά σε όλο το προσωπικό τους ενόψει κρίσεων Μαρτίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από διατηρητέος συνταγματάρχης έγινε στρατηγός με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, μετά το γύρισε ΝΔ και πήγε στις Βρυξέλλες! Διόρισε τον γιό του έβγαλε το κουτσο μεροκάματο και τώρα κουνάει μαντήλι. Μετά ψάχνουν γιατί δεν πάνε στις στρατιωτικές σχολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και παλιά τα είχαμε αυτά, αλλα τα έκαναν μεταξύ τους, χωρίς να προκαλούν! Αν είχαν ενσυναίσθηση του οτι προκαλούν την κοινή γνώμη, δεν θα πόζαραν κορδώνοντας, ούτε θα δημοσίευαν φωτογραφίες. Ειδικά για κάτι θέσεις αδειανά πουκάμισα, της μάσας, άνευ ελέους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βιομηχανία παραγωγής ανωτάτων κ' διανομής βαθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απόστρατος εδώ και 1,5 χρόνο. Πως επανήλθε στην ενεργό υπηρεσία? Ποιος τον έκρινε ικανό για τη θέση και τις δώδεκα χιλιάδες ευρώ μηνιαία αποζημίωση? Βάλαμε τη στολάρα μας από τη ντουλάπα και πάμε? Δεν υπάρχουν ενεργοί κατάλληλοι για τη θέση? Μάλλον (ή σίγουρα), δεμένος κι αυτός στο άρμα κάποιου υψηλά ιστάμενου πολιτικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απόστρατος εδώ και 1,5 χρόνο. Πως επανήλθε στην ενεργό υπηρεσία? Ποιος τον έκρινε ικανό για τη θέση και τις δώδεκα χιλιάδες ευρώ μηνιαία αποζημίωση? Βάλαμε τη στολάρα μας από τη ντουλάπα και πάμε? Δεν υπάρχουν ενεργοί κατάλληλοι για τη θέση? Μάλλον (ή σίγουρα), δεμένος κι αυτός στο άρμα κάποιου υψηλά ιστάμενου πολιτικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην συγκεκριμένη θέση, η αμοιβή καθαρά και αφορολογητα χρήματα της αβρουπαϊκής ένωσης λαμογιών και άλλων καιροσκόπων, είναι 22.000€ συν όλα τα άλλα ευεργετήματα. ΛοΛ!

      Διαγραφή
  11. Ο νυν τουλάχιστον είναι εξαιρετικός αξιωματικός, αρχηγός τάξης, με πολλές διοικήσεις και εν γένει εμπειρία και γνώσεις που προδιαγράφουν μια πετυχημένη εκπροσώπηση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο πρώην ήταν αφισοκολλητής του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα κολαούζος του παρακολουθούμενου, κάτω του μετρίου ακατάλληλος για την θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή