Οι 4 Αρχηγοί προσκύνησαν στο Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ)

Οι 4 Αρχηγοί προσκύνησαν στο Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ: Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης, έγιναν δεκτοί από τον Πρωτεπιστάτη, Γέροντα Συμεών Διονυσιάτη και τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, Αλκιβιάδη Στεφανή

Η Στρατιωτική Ηγεσία της χώρας βρέθηκε πρόσφατα στο Άγιον Όρος και ευφάνταστοι εγκέφαλοι έβγαλαν το συμπέρασμα ότι επίκειται επέμβαση για την εκκένωση της Μονής Εσφιγμένου!

ΠΗΓΗ: ΒΡΑΔΥΝΗ 15/09/2024 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.gr]

Ο νέος πολιτικός διοικητής Αλκιβιάδης Στεφανής κινήθηκε διακριτικά στο θέμα αυτό, καθώς η αλήθεια ήταν πολύ προσωπική για να ανακοινωθεί επισήμως: Ο γιος ενός εκ των τριών αρχηγών είναι μοναχός στον Άθω. Και λόγω του ότι ο σημερινός διοικητής είναι πρώην Α/ΓΕΣ αποφάσισαν οι πέντε γνώριμοι αρχηγοί να κινηθούν μαζί.

Να σκεφτείτε ότι έμειναν μόνον λίγες ώρες στο Όρος, και διανυκτέρευσε στη Μονή της μετάνοιας του γιου του, μόνον ο ένας εκ των τεσσάρων αρχηγών, για 2-3 ημέρες. Αυτή η τόσο προσωπική στιγμή έγινε αντικείμενο ευφάνταστων σεναρίων, που έφεραν αμηχανία και απορία για τα κίνητρα τέτοιων δημοσιεύσεων.

Ένα θέμα το οποίο εξετάζει πλέον μεθοδικά ο κ. Στεφάνής, διότι διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, ζημιώνοντας το ίδιο το Όρος και το μοναχισμό.

Κλικ για μεγέθυνση:

Ο κ. Στεφανής σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε ότι η προσκυνηματική παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων επιβεβαιώνει το πολύπλευρο ενδιαφέρον της Ελληνική Πολιτείας για τον Ιερό Τόπο:

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Το εγγύς μέλλον θα δείξει για το καλοπροαίρετο της επίσκεψης αυτής. Η απορία είναι γιατί τώρα επι Στεφανή και όχι νωρίτερα προ Στεφανή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευφανταστος κανεις, καχυποπτος ναι οταν τουρκικες φρεγατες αλωνιζαν στην Κασο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός να τους δίνει φώτιση, ειδικά στον Α/ΓΕΕΘΑ, γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ουσιώδες από μέρους του, πέραν του yesman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο φωτοσελφάκιας-περιφημάκιας-εξαιρετικάκιας τόσο χρήμα τζάμπα έχει παντελονιασει από τις ΕΔ και μετά την συνταξιοδότηση του από τις δημόσιες θέσεις, αλλά εξακολουθεί να φοράει το ίδιο κοστούμι και παπούτσια "οκαζιόν" από τα στοκατζίδικα της Εγνατίας και μάλιστα όπου βρεθεί και όπου σταθεί φωτογραφίζεται με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσκυνημένοι σε θρησκεία και πολιτικούς? Ώρα να την κοπανήσω στο εξωτερικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι σαν το four horsemen. Ήγγικεν η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στεφανής: ο καλύτερος ΑΡΧΗΓΟΣ που είχαμε, φωτεινό παράδειγμα για νυν και μελλοντικούς αρχηγούς, ευφυέστατος, δίκαιος, ευγενής και εργασιομανής.
    Οι ομιλίες του στο προσωπικό άφησαν εποχή, το έργο του όπου πήγε μιλάει από μόνο του. Μεγάλο κεφάλαιο για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ, ινσαλάγατα εφέντη στεφανήμ, ο γιαραμπής να παίρνει μέρες από εμάς τους γλειφτες και σφουγγοκωλάριους και να στις δίνει εφέντη στεφανήμ, σλουρπ, σλουρπ, σλουρπ, δόξα νά'χει ο γιαραμπής ζήτω ο πολυχρονεμεμος μας βεζίρ-στεφανή εφέντ! Πότε θα πάω εξωτερικό;

      Διαγραφή
    2. Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που είπες για τον στεφανή!! στην πεντάδα των χειρότερων των όλων!!!!!

      Διαγραφή
    3. μονο για προσκύνημα πήγαν ή εξαργύρωσαν οφειλές απο το κύριο τίποτα!!!

      Διαγραφή
    4. Μήπως είσαι ο κουμπάρος ..ούλου;

      Διαγραφή
  8. Αριβίστας που παράτησε την άμυνα της Ελλάδας για την προσωπική του ανέλιξη. Η σύλληψη των Αξιωματικών από τους Τούρκους ήταν αποτέλεσμα της ελλειμματικής άσκησης των καθηκόντων του. Το μόνο που κοίταζε ήταν να γλύφει πολιτικούς και επιχειρηματίες. Ανίκανος τον έσπρωξε η ΝΔ να βγει περιφερειάρχης και μουτζουρώθηκε. Αν δεν βγάλει μια ημέρα φωτογραφίες θα τρελαθεί από την στέρηση δημοσιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή