Δένδιας: Κάνουμε ότι μπορούμε για ένα σύγχρονο μισθολόγιο με καλύτερο μισθό στα στελέχη ΕΔ–Χατζηδάκης: «Μια μικρή χειρονομία της κυβέρνησης το 20%»

Δένδιας: Κάνουμε ότι μπορούμε για ένα σύγχρονο μισθολόγιο με καλύτερο μισθό στα στελέχη ΕΔ–Χατζηδάκης: «Μια μικρή χειρονομία της κυβέρνησης το 20%»

Συνέντευξη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στο “OT Forum” στην 88η ΔΕΘ και τους Αλεξάνδρα Φωτάκη, Νίκο Φιλιππίδη και Δημήτρη Μανιάτη

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας στάθηκε ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στο στούντιο του ΟΤ, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.

Ανέφερε μεταξύ άλλων, για τους μισθούς στις ΕΔ:

«Στρατιωτικές Σχολές: Θα τριπλασιάσουμε το μισθό – δεν είναι μισθός- που παίρνουν οι φοιτητές των Στρατιωτικών Σχολών. Αυτή τη στιγμή παίρνουν το ένα τέταρτο από ό,τι παίρνουν οι φοιτητές των Αστυνομικών Σχολών. Θα το φτάσουμε στα τρία τέταρτα και πλέον. Δηλαδή σχεδόν το ίδιο, λίγο λιγότερο.

Ανακαινίζουμε όλες τις σχολές. Η Σχολή Ευελπίδων είναι ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή κτιριολογικά ή θα είναι σε ελάχιστους μήνες και θέλω να πω με πάρα πολλές ιδιωτικές δωρεές. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και επεξεργαζόμαστε συγχρόνως ένα σύγχρονο μισθολόγιο, που μαζί σε ένα προσοντολόγιο και μια διαφορετική Δομή Δυνάμεων, πιστεύω ότι θα δώσει τη δυνατότητα στη χώρα σε εύλογο χρόνο, να προσφέρει και ένα καλύτερο μισθό στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλά αυτό, επειδή δεν είμαστε ακόμα εκεί, δεν θα ήθελα να το πάω παραπέρα.»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ.

Χατζηδάκης: «Μια μικρή χειρονομία της κυβέρνησης το 20%»

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην 88η ΔΕΘ μίλησε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Για την αύξηση στα νυχτερινά των ενστόλων ο Κωστής Χατζηδάκης παραδέχθηκε ότι είναι «μία μικρή χειρονομία της κυβέρνησης». ”Είμαστε εδώ. Δεν τελειώνουν οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης με αυτά που ανακοινώσαμε σήμερα. Βλέπουμε την συνεισφορά ειδικά των ενστόλων. Είναι κατεύθυνση του πρωθυπουργού πάντα να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν», είπε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών”.

Δημοσίευση σχολίου

57 Σχόλια

  1. Κρίμα κύριε Υπουργέ και σας είχα σε εκτίμηση. Νόμιζα ότι διαφέρετε από τους άλλους αλλά ήταν λάθος τελικά. Για τον έτερο κύριο Υπουργό μάλλον μυαλό δεν έβαλε. Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά είσαι ένας ηλ#θιος ραγιάς. Γλείψε και άλλο ρε και συνέχισε τον πληθυντικό και την ψευτοκαθαρεύουσα, τέτοιους σαν και εσένα χρειάζονται οι πολιτικοί απατεώνες για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Ου να μου χαθείς, και ραγιάς και γλείφτης.

      Διαγραφή
  2. Είναι κατεύθυνση του πρωθυπουργού πάντα να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν», είπε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών”. Κάνει πως δήθεν δεν καταλαβαίνει την εξαθλίωση που έχουν περιέλθει οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους. Θα καταλάβει όμως καλά και σύντομα μάλιστα από τι φαίνεται ότι θα πάρει και την αντίστοιχη απάντηση στην κοροϊδία τους. Τα περιθώρια ψήφου των ενστόλων έχουν ήδη εξαντληθεί. Ας μην τους εμπαίζει λοιπόν και τους εξοργίζει περισσότερο υποτιμώντας την νοημοσύνη τους. Είναι εθνικό έγκλημα να εμπαίζεις και να παρουσιάζεις ένα στρατό επαίτη (των 0,50 του Ευρώ κατάπτυστη αύξηση) απέναντι σε έναν εχθρό δήθεν καλό γείτονα έτοιμο να εισβάλει στην χώρα σου ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σας εξαφανισωμεν. Θα θα θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγο ντροπή δεν υπάρχει. Τόση μεγάλη υποκρισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να σιωπούν μιλάνε και λένε ηλιθιότητες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ουσττττττττ στο διαολο αλητες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοεί ψηφίστε μας και την άλλη τετραετία και τότε μπορεί να το φέρουμε προς ψήφιση,όπως έκανε και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτό στήθηκε όλο αυτό το πολυέξοδο περίπτερο του ΕΛΚΑΚ στην Θεσσαλονίκη λεφτά υπάρχουν για σπατάλες αλλά όχι για τους στρατιωτικούς. Όπως έγινε και με αυτό το μνημείο ράβε ξήλωνε. Οι αρχηγοί φαίνεται σαν να παίζουν σε reality. Ο ΝΔ προωθεί την υποψηφιότητα του για ΠτΔ, του καλό αρέσει η ιδέα για αυτό προωθεί ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ψάχνει την "οικουμενικότητα". Το Μητσοτακέικο πάντως του την έχει στημένη και αργά ή γρήγορα θα εκπλαγεί.
    Σημάδι ότι στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην ΔΕΘ στο περίπτερο των Ενόπλων δυνάμεων δεν ήταν παρών. Ήταν busy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αστυνομικοι διαμαρτυρονται για το 0,50 λεφτα αυξησης στην υπερωριακη απασχοληση .Για αφηστε τους ενα 24ωρο αφυλακτους να μην μπορουν να βγουν απο την πορτα του σπιτιου τους να δειτε αυξησεις και που θα βρουνε λεφτα σε ενα 24ωρο μεσα .Μιλαει ο 100 ακινητα για φτωχεια.Ξευτιλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου δεν υπαρχει αντιπολιτευση απεναντι κανουν οτι γουσταρουν .Μια πρωτη τιμωρια τους ειναι πρωτο κομμα ΚΚΕ ετσι για σπασιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά,...έλα όμως που αυτοί (ΚΚΕ) δεν θέλουν με την καμία να είναι πρώτο κόμμα, βολεύονται καλύτερα στις δεύτερο-τρίτες θέσεις, σε όλα όχι, μαμ κακά και νάνι!

      Διαγραφή
  11. Το 2ευρω όταν πάω το παιδί στο λουνα παρκ το βάζω σε μια σχισμή για να παίξει .Τώρα σκέφτομαι να το βάλω σε άλλου σχισμή, σ αυτούς που το εξήγγειλαν με έμφαση. Αυτό δεν είναι μικρή βοήθεια. Είναι προσβολή. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι γεμάτο δασοπεριπολα με αμοιβή 13€€ την 12ωρη νυχτερινή βαρδια ενώ ο πυροσβέστης παίρνει 42€ το αντίστοιχο ωράριο. Αεί από κει ψεύτες.κανουμε τα καθήκοντα του λιμενικού του πυροσβέστη του συνοριοφυλακα και μας ανταμείβεται με 2ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ο πυροσβέστης είναι άσος στο τάβλι....εσύ στο χωσιμο και στην αγγαρεία

      Διαγραφή
  12. Την καλύτερη χειρονομία θα την εισπράξετε στις ερχόμενες εκλογές μην αγχώνεστε...ως απάντηση στις δικές σας χειρονομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί όλοι μέσα από την 8/ ετια διακυβέρνησης τα οικονόμησαν για τέσσερις γενιές εμάς θα φοβούνται που δεν θα τους ψηφισουμε;

      Διαγραφή
  13. Βρε ουστ...!! Σα δε ντρέπεσαι υπουργέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα ίδια λέγατε πριν 5 χρόνια όταν και κερδίσατε τις εκλογές. Εγώ πλέον αποστρατευτηκα και δεν περιμένω πλέον τίποτα. Αναγνωρίζω όμως ότι η κοροϊδία της δεξιάς απέναντι στο πρόσωπο μας είναι πολύ χειρότερη διαχρονικά από των άλλων πολιτικών σχημάτων που πέρασαν. Ντροπή σας υπουργέ ντροπή σου πρωθυπουργε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Θα το φτάσουμε στα τρία τέταρτα και πλέον, δηλαδή σχεδόν το ίδιο, λίγο λιγότερο"!! Δήλωση ιμάμ μπαϊλντί, όπου μια μικρή χειρονομία με πέντε δάχτυλα αρκεί, ...έτσι για να ταυτιζόμαστε και με τον χατζηδάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αι σιχτίρ παλιοφαλακροκόρακες. Ανίκανοι. Σας πήραμε χαμπάρι παλιοτόμαρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι εσείς οι "αγανακτισμένοι" που γράφετε για τιμωρία στις επόμενες εκλογές, το 2023 μόλις ένα χρόνο πριν που είσασταν; Πάλι εν ενεργεία δεν είσασταν με πολλά χρόνια κοροϊδία από τους ίδιους πολιτικούς....;;; Όποτε τι γράφετε και "κλαίτε" για την σημερινή κατάσταση...;;; Αν έρθει στη μονάδα σας επίσκεψη πολιτικός πάλι μια χαρά θα του σφίξετε το χέρι κσι θα γελάτε σαν χαζοχαρούμενα.... Με λίγα λόγια, καλά κάνουν, εφόσον βλέπουν ότι από κάτω όλα ΟΚ, καλά κάνουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Τούρκος που κοροϊδεύουμ
    είναι σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας τους εχει στρατιωτικά οικήματα γ να μείνει παμφηνα. Ο μισθός τους είναι κοντά στον δικό μας είναι από τους πιο καλά αμειβόμενους του δημοσίου τομέα. Και ο εξοπλισμός τους ο ατομικός είναι στο φεγγάρι στολές παραλλαγής ψηφιακές άρβυλα αδιάβροχα εξαρτήσεις κράνη κλπ όλα καινούργια. Και ας έχουν πληθωρισμό 65%. Και εμείς σπηραμε αύξηση 2€ και οι στολές άρβυλα εξαρτήσεις είναι επιπέδου δεκαετίας 1990. Οι νέες παραλλαγές πού είναι άραγε. Μόνο ο ΓΕΕΘΑ τις φοράει. Οι υπόλοιποι τσουβαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις και εσυ ψηφιακές στολές παραλλαγής; χα,χα

      Διαγραφή
  19. Η μικρή χειρονομία είναι 50€ για να καλύψεις 20€ καύσιμο, λάδι τυρί και γαλα.
    Με 2 ευρώ παίρνεις καφέ κψμ καραβισιο που δεν πίνεται και ένα ξερό κουλούρι. Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω με τα 2 ευρω θα παρω παξιμαδι κι ελιες (που ειναι φτηνες) για προσφαι......

      Διαγραφή
    2. κατσε βρε συναδελφε να μην κονομησουν και οι μοναδες να αλλαξουν καμια πλακετα στο διοικητηριο να πουλαει μοστρα ο καθε γιδοβοσκος οτι εκανε εργο?

      Διαγραφή
  20. Χειρονομία θα μπορούσε να είναι και το μεσαίο δάκτυλο, κάτι που είναι πιο αντικειμενικό ως ενδιαφέρον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο εξευτελισμός των ΕΔ - ειδικά από τη ΝΔ - Δεν έχει προηγούμενο. Ούτε τσίπα έχετε, ούτε φιλότιμο για να αντέχετε να μας φέρεστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανεξάρτητα από την αυξηση στις νυκτερινές υπηρεσίες, ο νυν υπουργός είναι ο μοναδικός εδώ και πολλά έτη που έχει όραμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν είναι ένας απλός διαχειριστής της καθημερινότητας.
    Πέρα από την πικρία ορισμένων που μπορεί να περιμένουν αναδρομικά , επιδόματα, αυξήσεις, μισθολογικές προαγωγές και παχουλά εφάπαξ, αντικειμενικά μιλώντας, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται τα πραγματικά προβλήματα των στελεχών, χωρίς να τάζει πλουσιοπάροχες αυξήσεις και να καλλιεργεί απατηλές ελπίδες όπως οι συνηθισμένοι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, ο υπουργός σου έχει κληρονομικό χάρισμα στα οράματα, ταρώ & ανακάτεμα της τράπουλας και που σαι, μην αφουγκράζεστε τόσο πολύ γιατί το μόνο που ακούγεται είναι ο θόρυβος της σκ@τούλας σας που πέφτει στη λεκάνη.

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις δεν μπορει να τα γραφετε στα σοβαρα αυτα... Σε 5-6 χρονια δεν θα υπαρχει στρατευμα αν συνεχιστει η αυξηση του ρυθμου των αποχωρησεων και μας λετε οτι "αφουγκραζεται" τα εξαθλιωμενα πλεον στελεχη? Δεν πληρωνεται για να αφουγκραζεται, πληρωνεται για να λυνει σοβαρα προβληματα...

      Διαγραφή
    3. Διαφωνώ εντελώς με αυτά που γράφεις. Αν θέλει κάποιος να κάνει στρατό πρέπει να σηκώσει το τηλέφωνο και να αρχίσει να παίρνει κάθε μέρα δέκα στελέχη σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ρωτώντας τα για τα προβλήματα και για το τι τους φαίνεται λάθος.

      Διαγραφή
    4. 7:30:00, συνδικαλιστής είσαι; Μόνο έτσι εξηγείται.

      Διαγραφή
    5. πες τι πινεις μπας και ερθουμε στο ιδιο επιπεδο αχαμπαριας

      Διαγραφή
    6. Μα φυσικα, το οραμα του ειναι ξεκαθαρο. Ειδικα με 27000 συναδελφους σου που απο φετος ειναι να ξεκινησουν να αποστρατευουν ενω υπεγραψαν 35 ετη υπηρεσιας κ δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα. Ας καθονται οι οικογενειες τους στα καγκελα μετα απο 23 ετη υπηρεσιας, δεν τρεχει κ τιποτα. Οπως ειπε....μιλαμε μονο για 2 ατομα. Τοσο μετραει η αξια σου.

      Διαγραφή
    7. Άκου μικρη ραγιαδογλείφτρα, το μόνο που αφουγκραζεται είναι η λοσιόν που γυαλίζει την θολερη φαλάκρα!

      Διαγραφή
  23. Ψέματα Ψέματα Ψέματα!!! Είστε πολύ λίγοι και οι δύο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για να τα ζούμε όλα αυτά τα...ωραία, προυπόθεση ήταν ένας... Χούπης αρχηγός! Τυχαίο; Δε νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 10 11:00, πλύνε το στόμα σου 2 φορές, βάλε listerine για 10 λεπτά, κάνε γαργάρες, ξαναπλύνε το και μετά θα πιάνεις στο στόμα σου τον Α/ΓΕΕΘΑ, και πάντα κόσμια!

      Διαγραφή
  25. Tο 112 το λέει ξεκάθαρα : "εκκενώστε την Ελλάδα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρακληση θερμη στο αγαπητο σαιτ να βαλει την φωτογραφια του υπουργου που κατι χρονια πριν βρεθηκε στη διαδηλωση του ΚΚΕ και του κανανε τη μοστρα αφανερωτη και κοκκινη σαν την φανελλα του Ολυμπιακου μας.Ετσι για να μαθαινουν οι νεοι και να μην ξεχνουν οι παλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eίναι γεγονός ότι η κοροϊδία ( δούλεμα) έχει κλίμακες όπως κάθε τυπικό λογικό σύστημα. Το ληστρικό καπιταλιστικό σύστημα κινείται και επιστημολογικά. Το πρόβλημα είναι η διαφύλαξη των κερδών της ολιγαρχίας μέσω της παροχής ξεροκόματων στους ένστολους φύλακες κι' ας στεναχωρεί η αλήθεια κάποιους. Ούτως η άλλως την αγάπη και το ενδιαφέρον τους στα αναλώσιμα... την έχουν δείξει εμπράκτως δεκαετίες τώρα. Η Ιστορική αλήθεια μπορεί να μεταφράζεται υποκειμενικά, να επινοείται διαστρεβλωμένη, αλλά δεν συσκοτίζεται. Σκεφτείτε να ήταν και μεγάλη η χειρονομία τι θα γινόταν... Αλλώστε από μεγάλα χέρια με
    ειδικότητα στο ά π λ ω μ α έχουμε πικράν πείραν ειδικά μετά την χρεωκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 12 4:04, κάνε τις γαργάρες σου αν δεν είσαι ακόμα μπουκωμένος και λίγα λόγια!!! Και να μην μιλάς με...γεμάτο στόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δύο φαλακροκόρακες! Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχουν γράψει άλλοι, το ξαναγράφουμε, η φαλάκρα είναι μια μορφή αναπηρίας που οφείλεται στην μειωμένη αιμάτωση του κεφαλιού με παρεπόμενο αυτού την γενικότερη μειωμένη αιμάτωση στην περιοχή του εγκεφάλου. Αυτό ως συνέπεια έχει σοβαρά γνωσιακά προβλήματα όσο και μειωμένη ενσυναίσθηση, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία των ανδρών σε αυτές τις ηλικίες. Γι'αυτό και οι γυναίκες σε αυτές τις ηλικίες υπερτερούν δυναμικά.

      Διαγραφή
  30. Δεν φταίνε αυτοί. Να το καταλάβουμε. Είδατε κανέναν Αρχηγό να παραιτείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοροιδία και τον εξευτελισμό των μέτρων που ανακοινώθηκαν? Και βέβαια όχι. Ένας αν παραιτούνταν και έλεγε ότι παραιτούμαι γιατί δεν μπορώ να κοιτάξω τον νέο Λχία και και τον νέο Ανθλγό στα μάτια να είστε σίγουροι ότι θα τον μνημόνευαν μέχρι και τα τρισέγγονά μας για το ήθος του και την αξιοπρέπειά του. Αλλά που χάθηκαν αυτές οι έννοιες για να τις βρουν οι ανύπαρκτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποιος αρχηγός μωρέ θα παραιτηθεί? Ο γιαλαντζί καταδρομέας με τον "fake" πράσινο μπερέ? ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ οι "γνήσιοι" καταδρομείς υπέρχοντροί από συνταγματάρχη μέχρι υποστράτηγο είναι "κομάντα" έτσι; Άι ρε χαμένο από εκεί!

      Διαγραφή
  32. Είναι όμως γνήσιοι! Όχι σαν τον Χατζηχρήστο στην ταινία, που ένώ ήταν θυρωρός με αντίστοιχη στολή της έποχής, κοτσάρισε γαλόνια και διακριτικά και μοστράριζε Πτέραρχος. Με την λογική σου να κοτσάρει ο καθένας ότι γουστάρει...Μπερέδες πράσινους, πουλάδες, παράσημα. Να πεις στο γιατρό που σε παρακολουθεί, να σου αλλάξει τα χάπια. Καημένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιάννη εσύ πάλι η κανένας συγγενείς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να είναι καλά η ΠΟΜΕΝΣ και η κάθε λογής "Ένωση" που συζητάει μαζί τους. Σήμερα ανέβηκε μία ανάρτηση για τα 30 χρόνια από την 15η Σειρά ΣΜΥΝ και κατέβηκε μετά από λίγη ώρα. Ντροπή & αίσχος. Η πρώτη σειρά ΑΣΣΥ (του 1994) που τόσο βάναυσα πλήττεται από Νόμο του 2010. Ο εμπαιγμός ξεπέρασε κάθε όριο και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Ακόμα και ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΜΥΝ είναι φανερά ΑΠΩΝ από το οτιδήποτε. Δεκανίκια της κάθε κυβέρνησης αδυνατούν να ορθώσουν ανάατημα για οτιδήποτε σημαντικό. Ασχοληθείτε με τα φραγκοδίφραγκα λοιπόν, για αυτά είστε ικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:05:00, δεν ασχολούνται με τα φραγκοδιφραγκα, κάνεις λάθος. Με το μόνο που ασχολούνται είναι με την εξασφάλιση αμεταθετου για την πάρτη τους

      Διαγραφή
  35. Όταν σε κάθε ανάρτηση υπάρχουν ΜΌΝΟ αρνητικά σχόλια, πόση φαιά ουσία χρειάζεται για να καταλάβετε ότι δεν είναι καλά τα πράγματα; Ή νομίζετε ότι βρέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή