Μητσοτάκης: Αφού εξάντλησα κάθε δημοσιονομικό περιθώριο κατέληξα τελικά σε 20% αύξηση νυχτερινής αποζημίωσης στελεχών ΕΔ-ΣΑ

Μητσοτάκης: Αφού εξάντλησα κάθε δημοσιονομικό περιθώριο κατέληξα τελικά σε 20% αύξηση νυχτερινής αποζημίωσης στελεχών ΕΔ-ΣΑ

Ενώ, βρίσκεται σε εξέλιξη, η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τα παρακάτω που αφορούν ΕΔ-ΣΑ:

Αυξάνεται κατά 20% η αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία και στην Πυροσβεστική.

«Μια μικρή αναγνώριση για την προσφορά τους. Κατέληξα εξαντλώντας κάθε δημοσιονομικό περιθώριο. Αυτοί που φορούν το εθνόσημο πρέπει να νιώθουν ότι η πατρίδα είναι πάντα δίπλα τους» είπε ο Πρωθυπουργός.

Δημοσίευση σχολίου

97 Σχόλια

  1. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 2€ για μια 24ωρη βάρδια που εκτελεί κάποιος!!!!! Και οι αρχηγοί χειροκροτούσαν!!!!!! Δεν μας σώζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Αρχηγοί είναι μόνο διακοσμητικά στοιχεία τίποτα άλλο......να περάσει η θητείας τους όσο γινεται χωρίς προβλήματα και μόλις αποστρατευτουν τότε θα θυμηθούν ότι κάτι δεν πάει καλά στο στράτευμα.....δεν θα αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ!!!!

      Διαγραφή
  2. 4 έως 10 ολόκληρα ευρώ αύξηση τον μήνα.Γελάνε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ καλιέ, ανατριχιασα, να μου σηκωθιηκιε η τρίχα από την συγκίννιηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αύξηση 2 ευρώ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 2€ για μια 24ωρη βάρδια που εκτελεί κάποιος!!!! Και οι αρχηγοί χειροκροτούσαν!!!!! Δεν μας σώζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ράψω τσέπες πού θα χωρέσει τόσο χρήμα . 11€ αύξηση στις μηνιαίες υπηρεσίες για κάποιον που κάνει 3.
    Θα ψηφίζω Μητσοτάκη ώσπου να τα τίναξω!!!!!! Εύγε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω θα παω στα δερματινα ειδη , να παρω καινουριο χοντρο πορτοφολι ....
      Για να χωραει μεσα τα λεφτα απο τις πολλες αυξησεις.......

      Διαγραφή
  7. Όταν τους δίνατε άλλοθι με τις ψήφους σας για μια θεσούλα στο δημόσιο, ήταν καλά... Λουστείτε τώρα έναν στρατό ξεπεσμένων κλεφτών και βρώμικης διαπλοκής και βγάλτε το σκασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι!! Επιτέλους! Θα πάρω ψωμί του τοστ με το 2€... Τώρα μπορώ να ζητάω να κάνω και δέκα υπηρεσίες... Σταματώ το απογευματινό ντιλιβερι και κάνω υπηρεσίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπάρχει κανένα σύστημα επειδή δεν χρειάζεται να υπάρχει κανένα σύστημα για να εκμεταλλεύεσαι 10 εκατομμύρια διανοητικά καθυστερημένους. Ρίχνεις καμιά φάπα, λες κάνα "λεφτά υπάρχουν", ολίγον από Μπαναγίτζα-θρυλολέο, ε, πέρασε η μέρα, σας τα πήραν πάλι, τι σύστημα και μ@λ@κίες, σιγά μην ασχοληθούν και περεταίρω με την πάρτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο σίγουρο. Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει με τι λαό έχει από κάτω.

      Διαγραφή
  11. Ζήτω Ζήτω Ζήτω επιτέλους μετά από πολλά χρόνια γενναία αύξηση. Με το δίκιο τους οι Αρχηγοί που χειροκροτουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αρχηγοί αύριο το πρωί πρέπει όλοι να υποβάλουν παραίτηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε τώρα να εξηγήσεις στον αγράμματο αγρότη,στον σερβιτόρο στον ελ.επαγγελματια ότι στους ένστολους είναι πέντε οι αμειβόμενες ώρες την νύχτα ενώ σε όλους όσους κάνουν νυχτερια τους υπόλοιπους και σε όλο τον πλανήτη οι ώρες είναι οκτώ. Και να καταλάβει ότι το 20% αύξησης είναι στα 2.70€ την ώρα και όχι στον βασικό μισθό.διαιρει και βασίλευε παίζει καλά το ματς ο Κούλης σε όσους είναι αχαμπαροι. Επίσης οι αρχηγοί καί πάλι έδειξαν τραγική εικόνα υποτέλειας ενώ ξέρουν ότι θα πάρουν οι υφιστάμενοι τους το πολύ 20€ τον μήνα κυρίως οι χαμηλό βαθμοί. Τι να πεις. Γιατί να πολεμήσω με αυτούς τους αρχηγούς άραγε? Ενοχή σιωπή μόνο βλέπω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περιμένουμε ανακοίνωση από τους συνδικα-ληστες του στρατού που να ενημερώνει όλους τους λοιπούς επαγγελματικούς κλάδους ότι η αύξηση θα είναι στα ψίχουλα και όχι στον μισθό. Αλλιώς θα μας βριζουνε όλοι οι αδαείς. Α ρε Μητσοτάκη τους ξεγελάσες πάλι όλους τους άσχετους με τον στρατό.εμας όχι σας ξέρουμε όλους πολιτικούς και αρχηγούς τί ρόλο βαρατε στην πλάτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η γελοιότητα νομίζαμε ότι είχε και τα όρια της. Αλλά μάλλον δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μητσοτάκη...... (Ξέρεις εσύ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εγραφε το πανω των παοκτσηδων εξω απο το εβρωκοινοβουλιο στις βρυξελες πριν τον αγωνα με την μπρυζ ΄΄κουλη γ.......΄΄.

      Διαγραφή
  17. Μάλλον δεν ξέρει ο Π/Θ τι σημαίνει αύξηση 20% στις υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωρε μπερεκετια η Πρωθυπουργα μας . Μοιράζει χρήμα στους στρατιωτικούς και αυτοί γκρινιάζουν ότι είναι λίγα τα 2 ευρώ αύξηση τον μήνα!! Τι να πω ποτέ δεν είναι ευχαριστημένοι οι στρατιωτικοί !! Απορώ πως θα τα ξοδέψετε όλα αυτά τα ευρώ . Λέμε και καμία Μ……..ια, να γελάσουμε! Σοβαρά τώρα οι αρχηγαρες μας αντί να σηκωθούν να φύγουν αυτοί χειροκροτούσαν . Λίγο ντροπή κύριοι αρχηγοί δεν βλάπτει . Το σωστό και ηθικά θα είναι αύριο πρωί να υποβάλλεται παραίτηση όλοι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι Αρχηγοί να πάτε στις μονάδες επίσκεψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιτελους εγιναν δεκτες οι προτασεις των αρχηγων και γι αυτο χειροκροτουσαν κατενθουσιασμενοι.Δοξαστε τους.Νυχτερινο 8ωρο στρατου 12 ευρω καθαρα,Νυχτερινο 4ωρο ντελιβερι 20 ευρω φιλοδωρηματα στην ξεφτυλα ενω Σαββατοκυριακα παει μεχρι 50 ευρω.Αυτοι βγαζουν στην παρανομια τους χαμηλοβαθμους που οι μισθοι τους τελειωνουν στις 15 με 20 καθε μηνος κι αναγκαζονται να γινουν και ντελιβεραδες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρέχω τη Δευτέρα να πάρω πίσω την παραίτηση!! Λεφτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευτυχώς που εξαντλησες κάθε δημοσιονομικό περιθώριο και έδωσες αύξηση 2€!!!!!! Μα καλά, τι πρωθυπουργαρα είσαι εσύ, πόσο τυχεροί είμαστε που υπάρχεις!!!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μαύρισμα σε περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ίσως για τους προνομιούχους που κάνουν 1 υπηρεσία το μήνα το 20 % να μη λέει πολλά, για μας όμως που κάνουμε 5 ΚΑΘΕ μήνα δεν είναι και άσχημα σε πρώτη φάση.Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν έχουμε μόνο εμείς ανάγκες σε αυτή τη χώρα, ούτε υπάρχει κανένα λεφτόδεντρο έξω από το ΥΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολακι σε κόβω , εσύ δεν έχεις καμία σχέση με τον στρατό απλώς τοβγαλες και σήμερα το μεροκάματο


      Διαγραφή
    2. Πέντε υπηρεσίες είναι 57,70 καθαρά. Το 20% είναι 11,4€ επιπλέον και μάλιστα το μέγιστο καθώς υπάρχει κόφτης ωρών. Τι ακριβώς εξάντλησε;

      Διαγραφή
    3. Αφού δεν ντρέπεσαι που τα γράφεις..

      Διαγραφή
    4. Ρε μάστορα φυλλάδια να μοιράζεις στο δρόμο παίρνεις 3-4€.. εσύ λες ότι για 24ωρη υπηρεσία, δηλαδή για 16 ώρες επιπλέον, δηλαδή για 8 ώρες βραδυνή είναι καλά τα 10€???

      Διαγραφή
    5. 10:52:00, με τα μυαλά που κουβαλάς, λίγες είναι οι 5 για σένα. Σου αξίζουν περισσότερες. Και θα σου αρέσει κιόλας

      Διαγραφή
    6. 10:52:00, με τα μυαλά που κουβαλάς, λίγες είναι οι 5 για σένα. Σου αξίζουν περισσότερες. Και θα σου αρέσει κιόλας

      Διαγραφή
    7. Σαν δε ντρέπεσαι γιδά !!!

      Διαγραφή
  24. Ακόμα περιμένουμε να πληρωθούμε τα νυχτερινά 2017-2019, τρέχοντας με αγωγές, μας δουλεύουν με τις πενταροδεκαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ανατρίχιασα μόλις το άκουσα 2€ αύξηση σε κάθε υπηρεσία που κάνουμε που πληρώνεται 5ωρο αντί για 8ωρο μιλάμε για τρελή αύξηση ποιος κοροϊδεύει ποιον ήθελα να ήξερα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφού εξαντλησαμε κάθε περιθώριο υπομονής καταλήξαμε τελικά να σας χαιρετισουμε δια της αποστρατειας μας. Με τέτοιες γελοίες παροχές περιμένετε να επιλέξουν οι νέοι τις Στρατιωτικες Σχολές? Γίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συγκινητική αύξηση μπράβο πρόεδρε μας έσωσες από την μιζέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ερώτηση... Στους στρατιωτικούς τα νυχτερινά είναι περίπου 12 ευρώ την 24ωρη βάρδια... Στο Λιμενικό, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική ισχύει το ίδιο? Γιατί αύξηση 20% σε όλους και όχι εξίσωση των επιδομάτων? Γιατί οι στρατιωτικοί είναι οι φτωχοί συγγενείς σε μισθούς και επιδόματα σε σχέση με Λιμενικό, Αστυνομία, Πυροσβεστική? Άσε που πάρα μα πάρα πολύ στρατιωτικοί, όπως οι νοσηλευτές, που κάνουν νυχτερινά αλλά όχι 24ωρο δεν λαμβάνουν αποζημίωση (είναι απαράδεκτο στα στρατιωτικά νοσοκομεία (φυσική έδρα των επαγγελματιών υγείας) περισσότερα χρήματα λαμβάνει π.χ. ο ηλεκτρολόγος και ο μηχανικός που κάνουν 24ωρο παρά ο νοσηλευτής που κάνει κυλιόμενο 8ωρο...). Όσο για τους στρατιωτικούς ηγέτες που χειροκροτούν τι να πεις? Εδώ ο άλλος (ΟΥΚ μάλιστα) χειροκροτούσε που δόθηκε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κούλη και πολλά δίνεις για άτομα που έχουν απολυτήριο ΕΠΑΛ και αυτό με 12!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οταν οι στρατηγοί είναι κότες και ένας δεν ορθώνει ανάστημα μην χάσει την καρέκλα του αυτά παθαίνει το προσωπικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προβλέπεται εκτίναξη των βάσεων στις Στρατιωτικές Σχολές μετά από αυτές τις ανακοινώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απογειωση , οχι εκτιναξη.........
      Μονο με πυραυλο θα τις φτανεις.....

      Διαγραφή
  32. Λίγη τσίπα ρε γαμώτο και οι αρχηγοί μαζί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χαχαχαχαχαχαχα φάτε σανό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κάτι δεν πάει καλά. Ο Κουλης δεν θέλει να βλέπει στρατιωτικό περισσότερο από τους αριστερούς που κυβερνησαν πριν, τα πράγματα είναι δύσκολα. Μάλλον πάει για κλείσιμο το μαγαζί!!! Δεν μετάνιωσα καθόλου που απωθησα τα παιδιά μου από το στρατό και από όλα αύτα τα γαλόνια των στρατηγών, ντροπή τους!!! που καμαρώνουν οι άχρηστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς και εμένα με άκουσε και δεν πήγε. Και είναι υγιές, ευτυχισμένο και κυρίως επιτυχημένο. Δοξαζω τον Θεό.

      Διαγραφή
  35. Που να μην είχε εξαντλήσει κάθε περιθώριο....Ευτυχώς που το σκέφτηκε. Ε ρε ....που σας χρειάζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυξάνεται κατά 20% η αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο Λιμενικό, στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Για παράδειγμα στον κατώτερο αμειβόμενο αστυνομικό η αποζημίωση από τα 177,28 ευρώ το μήνα θα ανέλθει στα 212,4 ευρώ μηνιαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Αστυνομία Στην καλύτερη να κάνεις 54 ώρες..Η αύξηση δηλαδή είναι 26 ευρώ μικτά, καθαρά κανένα 15αρι με 16ευρω τον μήνα..

      Διαγραφή
  38. 2 Ευρώ αύξηση ούτε το 2% δεν θα τον ψηφίσουν κοροϊδευτική η συμπεριφορά του. Υπομονή τέλος ο γάιδαρος του ηλίθιου κέντρο Δεξιού Χότζα τελείωσε. Τον έσκασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο νυν Α/ΓΕΣ ο επόμενος Δκτής Αγίου Όρους να μου το θυμηθείτε, στο οποίο θα ανοίξει και Παράρτημα ΕΚΕΜΣ. Όσο για τον Α/ΓΕΕΘΑ εξάντλησε και αυτός - όπως και ο Κυριάκος - τα περιθώρια βάζοντας 100 χρόνια αποπληρωμής των διπλών εισφορών για Ανθλγούς και Λχίες. Τελικά είτε υπάρχει θέμα αντίληψης των καταστάσεων ή απλά δεν τους νοιάζει. Μάλλον το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Και το έργο παρωδία δεν τελειώνει..... Ο Ντέντιας γυρίζει στις μονάδες εισπράττοντας τεμενάδες απ'τα τσιράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ηγεσία του στρατεύματος χτυπά ακόμη παλαμάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κλάψα για αύξηση που δίνει η πολιτεία.Είναι ο άλλος υπηρεσία, πληρώνεται την ώρα που κοιμάται μέσα το βράδυ, του δίνουν αύξηση πολύ πάνω από τον πληθωρισμό και γκρινιάζει.Δες σαν υποχρέωσε κανείς να φορέσετε στολή, ούτε σας υποσχέθηκε ότι θα πλουτίσετε φορώντας το εθνόσημο.Έλεος κάπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έρχεσαι να κοιμηθούμε μαζί... Θα περάσεις ωραία...

      Διαγραφή
    2. Θέλεις να μου πεις λίγο από που είναι ο μπαμπάς σου; Υποψιάζομαι από χωριό.

      Διαγραφή
    3. Επειδή είσαι ΤΕΡΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ, για να μην πω βαλτός ή και πληρωμένος να γράφεις αηδίες, γιατί να μην γίνει το φυσιολογικό, δηλαδή τις ώρες που κοιμάμαι στην 24ωρη υπηρεσία (3-4 ανά 24ωρο) να μην τις πληρώνομαι, ΑΛΛΑ τις υπόλοιπες ώρες του 24ωρου που ξεπερνούν το 8ωρο (12-13 ώρες) να τις πληρώνομαι με πλήρεις υπερωριακές αποδοχές όπως ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; Άντε κάνε μας τη χάρη!

      Διαγραφή
    4. Και για πες,εσύ που ξέρεις οτι κοιμάται το προσωπικό κατά την υπηρεσία....Κοιμάται πολλές ώρες????...

      Διαγραφή
    5. Τρολ, άσχετος , μετακλητός, άπατρις , αρνητής στρατεύσεως αυτός και αυτοί που σχολιάζουν με αυτό τον τρόπο

      Διαγραφή
    6. Ποιος κοιμάται και πληρώνεται βρε γίδι όταν εκτελεί υπηρεσία? Έτσι σου είπανε να λες; Εκτελέσες ποτέ υπηρεσία πχ ΑΥΔΜ? Να έχεις υπ ευθύνη σου πάνω από όλα το προσωπικό σου? Ξέρεις τι πάει να πει ευθύνη για το προσωπικό? Να εύχεσαι να ξημερωσει ο Θεός την μέρα και να είναι όλοι καλά? Ξέρεις? Γίδι ε γίδι.

      Διαγραφή
  43. 25% + αποχή= 41%
    Δοξάστε τους… Σας παρακαλούμε μην αλλάξετε τον νόμο για τους ΕΠΟΠ
    (1η σειρά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για το Λιμενικό, την Αστυνομία και τη Πυροσβεστική μία χαρά αύξηση είναι... Για ακόμη μία φορά μόνο για τους στρατιωτικούς είναι ψίχουλα... Αλλά αυτοί έχουν συνδικαλιστές με άντερα... ΠΟΕΣ και λοιποί ντροπή σας!!! Αρχηγοί ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν θεωρείς μια χαρά αύξηση τα 15 με 16ευρω τον μήνα τότε εμείς στην αστυνομία είμαστε πλούσιοι...

      Διαγραφή
  45. Γουστάρω πολιτικά λαμόγια δώστε σφαλιάρες και σανό στα πρόβατα , αυτό τους αξίζει , κανένα έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχουμε κουραστεί και να σας κράζουμε ρε, ούτε αυτό δεν έχουμε κουράγιο να κάνουμε πια. Άντε να περάσει μια δεκαετία να σηκωθούμε να φύγουμε. Μια αηδία κατάντησε. Φιλουλίνια στην ΗΓΕΣΙΑ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μακάρι να μου δίνανε κ μένα 20 % αύξηση στη δουλειά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:46:00, η αύξηση είναι περίπου 0,4% στο σύνολο των αποδοχών. Τί να σου εξηγώ; Μήπως θα καταλάβεις;

      Διαγραφή
    2. 0,50 ανα νυχτερινη ωρα ?δεν ντρεπεσαι που το λες

      Διαγραφή
    3. Μάλλον δεν σε κοφτει καθόλου εσένα , αν ξέρεις να διαβάζεις διάβασε τα σχόλια και μετά γράψε ,χαιβανι

      Διαγραφή
    4. Μακαρι να ειχες μαθει λιγη αριθμητικη.....

      Διαγραφή
  48. Ρε επιτελείς του ΓΕΕΘΑ και των κλάδων , σύμβουλοι των γραφείων του ΥΕΘΑ και υφεθα, εσείς τα ηλεκτρονικά σαινια που ότι γράφετε στα σαητ το μεταφέρετε σ' αυτούς. Άντε ,που όλοι ξέρουν τα ποσά ,ο Μητσοτάκης ας πούμε δεν ήξερε,ο Δένδιας ας πούμε δεν ήξερε, εσείς οι αρχηγοί είπατε ότι αυτή η φανφαρα αφορά αύξηση 8-12€ τον μήνα στους προϊσταμένους σας???? Ρε συνδικαλιστές εσείς που είστε!? Στην ΔΕΘ με κοστούμ?ι μιλήστε ρε ενημερώστε τον κόσμο ότι μας κοροϊδεύουν, ντροπή σας ρεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σταρατα λόγια κάνετε ένα άρθρο με πηχαιο τίτλο ότι η αύξηση είναι έως 10€ το πολύ τον μήνα . Και αφήστε τον πιασιαρικο τίτλο 20% αυξηση μήπως και ανοίξουν τα στραβά τους οι προϊστάμενοι και δουν ότι δεν έπιασε το κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Για αυτό στις φόρμες εργασίας του στρατού έχει κάτω στο μπατζακι λάστιχο; Για να μην φεύγουν τα πολλά χρήματα που δίνεται ως αύξηση. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ξέρει τι συμβαίνει στα οικονομικά των στρατιωτικών και να θεωρεί ότι η αύξηση αυτή δεν είναι για γέλια. Να μην πω πως χαρακτήρισαν πρωθυπουργό και ηγεσία.... Καλά που δεν υπάρχει ευελιξία στο πως τους χαιρετάς. Κάποτε στο ΑΠΘ τα παιδιά της ΣΣΑΣ τα έφταναν. Εκείνοι ήταν πολίτες και φοιτητές. Τώρα έχουν φτάσει τα στελέχη να θέλουν πολύ να εφαρμοστεί αυτός ο τρόπος χαιρετισμού. Μπράβο τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Κούλης ειναι γαλαντομος κ μοιράζει εκατομμύρια σε αυξησεις . Οι ενώσεις παλι έκαναν το θαύμα τους...βρε ουστ ψεύτες κ υποκριτές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. πιο γελοιος !!! πεθαινεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΨΕΎΤΗ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΎ!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΝΑ ΤΡΏΤΕ ΣΑΝΌ. ΠΡΟΒΑΤΑ, Ε ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η αύξηση ήταν μελετημένη. Να καλύψει το κοστος για τα νέα σήματα για την υπ'αριθμ.9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εκεί στο staratalogia αφήστε τις γλύκες και τα ευχαριστήρια λόγια και τα ρεπορτάζ για το ποιος πήρε ξίφη μετάλλια κτλ και γράψτε ακριβώς όπως είναι η ονομασία του σάιτ σας….
    Staratalogia…..Οικονομικούς έχετε να υποθέσω…Βγείτε και γράψτε επακριβώς τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Νεαροί μου... Μην πέσετε στην παγίδα... Μόλις ολοκληρώσετε τις σπουδές σας θα παίρνετε 800 ευρώ και μάλιστα χωρίς δώρα... Δηλαδή 700 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα... Και προσωπική ζωή μηδέν... Ταξίδια, μεταθέσεις, αποσπάσεις, βάρδιες και πόσα ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θα πω ένα απ'τα όσα (κι είναι πολλά) μπορεί να πει κάποιος.Σε τρία χρονάκια βγάζω σύνταξη(εκ ΣΜΥ) 35 ετών εργάσιμα.Ελπίζω να μη γίνει κάτι πολύ μεγάλο και πετσοκόψουν τις συντάξεις,αλλιώς σε χρεωκοπημένη χώρα που ζει με δανεικά και που έχει απαξιώσει ακόμα κ' τον πρωτογενή τομέα(για οποιονδήποτε λόγο)δεν αξίζουν και πολλά πράγματα να κάνεις ή να πεις ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και λίγα σας κάνει η κυβέρνηση των ά(χ)ρηστων. Σας θεωρεί δεδομένους! Και η αλήθεια είναι ότι είσαστε! Θέτε δεξιά, φάτε δεξιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτό σήμανε και το τέλος του ηλίθιου κεντροδεξιού Χότζα, τον έσκασε τον γάιδαρό του. Βαδίζει ταχέως σε μονοψήφια ποσοστά. Ποιος στρατιωτικός και ποια οικογένεια του θα τον ψηφίσει ξανά. Χιλιάδες ψήφοι μείον εκτός από λιγοστούς βολεμένους ΚΑΙ λέω λιγοστούς γιατί τους περισσότερους δεξιούς τους βολεύει το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δεν μπορεί. Δεν είναι δυνατόν. Μας δουλεύουν όλοι απροκάλυπτα. Το ωραίο είναι ότι μαζι με αυτήν την μεγαλειώδη αύξηση θα αυξηθούν και οι απαιτήσεις. Αύξηση δεν πήρες κακομαθημενε? Τώρα θα δεις τι παθεις😁

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έτσι!!!!! Βεντούζα λέμε!!! Δείτε αποστρατειες με την 31 Οκτωβρίου. ΕΔΥΕΘΑ 182 και 183. Το έχουμε ξαναπεί. Ο τελευταίος να μην κλείσει την πόρτα γιατί έρχεται πλημμύρα. Και αυτοί διαφημίζουν και χειροκροτουν μια μηδαμινή αύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ξεφτίλα όλοι οι ντεμεκ ανώτατοι αξιωματικοί. Ντροπή σας εκεί στο Πεντάγωνο. Ξεφτιλιζεται το προσωπικό που διοικείται και χειροκροτατε κιόλας. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το βλέπω να έρχεται. Σε σύντομο χρονικό διάστημα ξαφνικά θα εκτοξευτουν τα διαζύγια (Άσχετο αν θα είναι πραγματικά η όχι) και ω του θαύματος ο /η Στρατιωτικός θα έχει την επιμέλεια του παιδιού. Τέρμα υπηρεσίες τέρμα όλα. 5 νθημερο και 07:00-15:00 και αντε γειά. Όσοι μείνουν διαθέσιμοι για ένα τόνο υπηρεσίες και λοιπές ανελαστικές υποχρεώσεις θα αρχίσουν να πονάνε να ζαλιζονται να νιώθουν δυσφορία, και να τα ΕΥ. Και πάει λέγοντας. Μπράβο σοφοί γέροντες. Καταφέρατε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι να διαλύσετε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή