ΔΕΘ: Οι συνολικές αυξήσεις που θα δοθούν στους ενστόλους θα προσεγγίζουν ένα 13ο μισθό (BINTEO)

ΔΕΘ: Οι συνολικές αυξήσεις που θα δοθούν στους ενστόλους θα προσεγγίζουν ένα 13ο μισθό (BINTEO)

Στο 05:09 του παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ, από την σημερινή (07/09/24) πρωινή εκπομπή του OPEN tv, ο οικονομικός συντάκτης Γιάννης Φώσκολος, ανέφερε τα εξής:

Θα ακούσουμε ένα καλάθι 3,5 δις ευρώ το βράδυ από τον Πρωθυπουργό. Κατ' αρχήν έχουμε αυξήσεις μισθών σε Γιατρούς και Ενστόλους. Είναι 2 κατηγορίες εργαζομένων στις οποίες θα κάνει focus ο Μητσοτάκης σήμερα το βράδυ.

Καταλαβαίνω, ότι στους ενστόλους τουλάχιστον θα αυξηθούν τα νυκτερινά επιδόματα. Υπάρχουν και ορισμένες πληροφορίες που λένε ότι συνολικά οι αυξήσεις που θα δοθούν στους ενστόλους μπορούν να προσεγγίζουν και ένα 13ο μισθό. Θα το δούμε πως θα εξειδικευτεί αυτό από τους αρμόδιους υπουργούς την Δευτέρα (09/09/24) το πρωί. Ο Πρωθυπουργός θα δώσει ένα γενικό περίγραμμα των μέτρων.

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. και την προσωπικη διαφορα ειχε πει το 19 αλλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα είναι να αξιολογουμε τι λέει ο κάθε "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος . Από τις αρχεςτ του έτους που μάλλον θα εφαρμοστούν αυτά που τάζουν και θα τα δούμε στην τσέπη μας τότε να ξαναμιλήσουμε. Πάντως προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι με ότι δώσουν, γιατί η ακρίβεια σπάει όλα τα ρεκόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το 2025 ράψτε παντελόνια με μεγάλες τσέπες να χωρέσουν τα λεφτά που θα πάρετε από τις αυξήσεις μαζί με το καινούργιο μισθολόγιο


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν με νοιάζει τι θα δώσει, πόσα θα δώσει και πότε θα τα δώσει. Με νοιάζει πόσα θα πάρει γιατί θα τα πάρει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τάξιμο, ουδείς φτώχυνε. Η κυβέρνηση αυτή εφαρμόζει αυτήν την τακτική, τόσο στους πληγέντες από πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες κλπ, όσο και σε αδικημένους από τις ληστρικές περικοπές μισθών και συντάξεων. Τάξε, μπορείς να σώσεις το παραμύθι, χωρίς να δώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε ρε γλέντια καραγκιόζηδες πολιτικάντηδες. Ούτε ντροπή για τις αμέτρητες παρλαπίπες, ούτε και τους ενδιαφέρουν οι "καραβαν@δες" κάθε χαρακτήρα και πολιτικής απόχρωσης. Καραβ@να σε ανεβ@ζουν, καραβ@ν@ σε κατεβ@ζουν, σε έχουν δεδομένο και ραγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πληρώνω για να ξεκουμπιστεί η ντροπή της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά είδαμε τι θα δώσει στους ένστολους όπως τους λέτε και ειδικά στο στρατό. Το τρίτο.... Και μετά θέλει να μην παραιτούνται... Πόσο νομίζετε όλοι κυβερνητικοί στρατιωτική ηγεσία και δημοσιογράφοι ότι μπορούν να κάνουν υπομονή ακόμη; Ειδικά όταν έχουν προσόντα και οι εταιρείες τους προτείνουν περισσότερα χρήματα και καλύτερες συνθήκες εργασίας; Όταν η αγάπη δεν έχει ανταπόκριση πεθαίνει. Εδώ την σκοτώνει η κυβερνητική και στρατιωτική ηγεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά μετά τις εξαγγελίες... Από τα 130 πήραμε το μεσαίο ψηφίο μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είπες τώρα δα ρε κολλητέ!!!! Θεούλης!!!! Και δεν λες και ψέμματα εδώ που τα λέμε.

      Διαγραφή
  10. Τον συμβούλεψαν ότι είπε πατάτα με την αύξηση των 2€ και τώρα ξαφνικά θα βρεθεί ένα κονδύλι και το 2€ θα γίνει 20€ μήπως και μπαλωσει αυτά πού εξήγγειλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΎΞΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ 1.80ΕΩΣ2.50ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΤΈΛΕΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΟΕΡΟΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αύξηση 20% είναι από 1.80 εως 2.50 εδώ γελάμε υπέροχα θα περνουμε ένα κουλούρι την εβδομάδα τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2€ εικονική αύξηση = -4,6€/μήνα , γιατί τόσα θα πάρει πίσω η ιδιωτική ληστρική γερμανικών συμφερόντων εταιρία ονόματι "ΑΑΔΕ" που έπρεπε να ξεκουμπιστει με το πέρας των μνημονίων. Βέβαια η ίδια εταιρία δίνουν για ξεκαρφωμα κάποιους "γνωστούς" στην πλέμπα και μετά όλα κλείνουν με μηδενικό συμβιβασμό και τέλος καλό όλα καλά για τα γίδια τους ραγι@δες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που θα πάει ρε κουφάλες. Θα γίνει η στραβή μια μέρα που θα πάει. Θέλετε να μας ξεφτιλιζεται έτσι? Οκ για την ώρα τα καταφέρνετε μια χαρά πολιτικά κοπρόσκυλα. Θα έρθει όμως η ώρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Νοσηλευτικα με συμπτώματα άκρατης χαράς και υπέρμετρης συγκίνησης όταν άκουσα για το 20%. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνει πίσω για αυτήν την αύξηση ή τιτανοτεραστια κυβέρνηση. Αλλιώς πάλι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή