MTΣ: Διαπιστώθηκαν Σφάλματα στο Mέρισμα Mηνός Αυγούστου 2024 – Τι συμβαίνει

MTΣ: Διαπιστώθηκαν Σφάλματα στο Mέρισμα Mηνός Αυγούστου 2024 – Τι συμβαίνει

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΤΣ ΤΗΣ 08/08/2024:

Ενημέρωση Μερισματούχων για Μέρισμα Μηνός Αυγούστου 2024

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ενημερώνει ότι έχουν διαπιστωθεί σφάλματα [λόγω μηχανογραφικού προβλήματος κατά τη μετάπτωση από το παλαιό στο νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.)] στον υπολογισμό κρατήσεων υπέρ ΒΟΕΑ, στο μέρισμα μηνός Αυγούστου 2024, το οποίο πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων την 30/07/2024.

Κατόπιν αυτού η αρμόδια Διεύθυνση σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία μηχανογραφικής υποστήριξης έχουν δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνουν διορθώσεις, όπου αυτό απαιτείται, το συντομότερο δυνατό.

Αθήνα, 8 Αυγ 2024

Ο Γενικός Δντής του ΜΤΣ
Ταξίαρχος Βασίλειος Τσιάνταλης

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Ευτυχώς Bill που εντόπισες την αιτία. Όπου δεν φταίει το παλιό πληροφοριακό σύστημα, φταίει η μετάπτωση στο νέο και όπου δεν ευθύνεται η μετάπτωση φταίει απλά το σύμπαν, οι πλανήτες και η κλιματική αλλαγή. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Για εσωτερικές δικλείδες έγκαιρου εντοπισμού σφαλμάτων ούτε λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε σκαφάτε τα έφτιαξες όλα άντε για κανένα μπάνιο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που εντοπίσατε το σφάλμα εγκαίρως. Καλές διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία όλα αυτά . Αλλά βλέπουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε πόλεμο.προς τους αρμόδιους: αφήστε την ραστωνη του 15αυγουστου και εξοπλιστε άμεσα τον στρατό με ιματισμο και ότι άλλο σύγχρονο υπάρχει,απεμπλεξτε τον από τα καθήκοντά του πυροσβέστη και συνοριοφυλακα. Ξεκινήστε την εθελοντική στράτευση των γυναικών. Ο χρόνος τελειώνει και κάποια στιγμή θα έρθει κ σε μας η φωτιά του πολέμου.ξυπνηστεεεεε πολιτικοί και αρχηγοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποχρεωτική στράτευση των γυναικών θα έλεγα .

      Διαγραφή
  5. Ρε ΜΤΣ... είμαστε απόστρατοι εδώ και 8 μήνες και δεν έχετε καταβάλει τα αντίστοιχα μερίσματα ακόμη...τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το 2012 το υπερταμειο σκούπισε όλα τα αποθεματικά του μτς. Χωρίς κανείς να τιμωρηθεί. Από κει και πέρα ζει με έκτακτες επιχορηγησεις. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριοι του ΜΤΣ τα λάθη δεν είναι στο βορά αλλά και σε άλλες κρατήσεις που μας κάνετε κάθε μήνα που βγάζουν μάτι ότι κάνετε λάθη και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη μονοιμας . Αφήστε που δεν σηκώνεται και τα τηλέφωνα . Αλήθεια ήθελα να ξερά οι οΔκτης Δάντης και οι λοιποί τι κάνουν . Αλλά τι ρωτάω Αυτοί με άλλα ασχολούνται.......... Ντροπή και εσείς κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΜΤΣ θα έρθει και η σειρά σας ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή