Προσλήψεις ΕΠΟΠ ΠN-ΠA 2024: Αυτά είναι τα προσόντα και οι ειδικότητες – Δείτε τα ΦΕΚ

Προσλήψεις ΕΠΟΠ ΠN-ΠA 2024: Αυτά είναι τα προσόντα και οι ειδικότητες – Δείτε τα ΦΕΚ

1. ΕΠΟΠ ΠΝ-Νέα Απόφαση: Δημοσιεύθηκε στο Τεύχος B’ 4111/15.07.2024 η απόφαση με Αριθμ. Φ.400/104/237920/Σ.5001 - Καθορισμός επιπέδου γραμματικών γνώσεων, κατά ειδικότητες και εξειδικεύσεις, των Επαγγελματιών Οπλιτών του Πολεμικού Ναυτικού

1. Οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) ανά ειδικότητα - εξειδίκευση, είναι οι εξής:... (Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ παρακάτω).

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ ή παρακάτω:

2. ΕΠΟΠ ΠΑ-Νέα Απόφαση: Δημοσιεύθηκε στο Τεύχος B’ 4117/15.07.2024 η απόφαση με Αριθμ. Φ.340/ΑΔ.3954 Σ.805 - Καθορισμός επιπέδου γραμματικών γνώσεων, κατά ειδικότητες και εξειδικεύσεις, των Επαγγελματιών Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας

Οι απαιτούμενες γραμματικές γνώσεις των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), ανά ειδικότητα, είναι οι εξής:... (Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ παρακάτω).

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ ή παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσλήψεις ΕΠΟΠ ΣΞ 2024: Αυτά είναι τα προσόντα και οι ειδικότητες – Δείτε το ΦΕΚ

Δημοσίευση σχολίου

47 Σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. 😄 θα έχει τόσα προσόντα ο άλλος και θα επιλέξει να μπει στο π.ν και να είναι χαμηλόμισθος ενώ θα γνωρίζει ότι μετά τα 50 θα αποστρατευθεί αυτεπαγγέλτως και θα πάρει σύνταξη στα 62/ 67?

      Διαγραφή
    2. Απαπα δεν σας προλαβαίνω. Μη λες τέτοια. Κάποιοι εδώ νομίζουν ότι θα πάρουν αμέσως.

      Διαγραφή
  2. Για τα δασοπεριπολα ένα άρθρο από σταράτα λόγια θέλουμε την γνώμη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ΣΑ είναι άσυλα,και δε μιλάμε για τους πιο μικρόβαθμους όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα απαραίτητα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να μπει και να επιβιώσει στις ένοπλες δυνάμεις και κυρίως στα όπλα του Σ.Ξ
    Ειναι:
    1. Χαμηλή νοημοσύνη ( κάτω του 50)
    2.Απολυτη φτώχεια της οικογένειας του
    3.Γαιδουρινη υπομονή
    4.Πολυ χαμηλή αυτοεκτίμηση
    5.Καμια προσδοκία για τη ζωή του. (Είναι μαθηματικά επιβεβαιωμενο ότι θα πεθάνει στην ψάθα,με μισθό και αργότερα σύνταξη της πείνας)
    6.Τεραστια αντοχή στην ταλαιπωρία χωρίς λόγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού τα υποτιμάς μην πας επόπ δεν σε παρακαλλανε κάτσε στις δουλειές που δεν έχεις να περνάς καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κανω ντελιβερι και βγαζω 80 ευρω μεροκαματο και κοιμαμαι σπιτι μου καθε βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μαύρα ε φοροφυγα;; Λωποδυτη.

      Διαγραφή
    2. Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2024 4:00:00 μ.μ. σεις οι καραβανάδες δεν έχετε σχέση με το μεροκάματο οπότε μην ομιλείτε για άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση μ' εσάς.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο. Είναι τέλειο να είσαι ντελιβεράς στα 50ήντα σου.

      Διαγραφή
    4. καλυτερα ντελιβερας στα 50 απο σκοπανθρωπος και υπηρετης του καθε καραβανα

      Διαγραφή
    5. 2.02 και 9.24 Αν και δεν διαφωνώ στα περισσότερα αρνητικά που γράφεις για Ε.Δ. και Σ.Α.,μη γράφεις μπούρδες,γιατί κι εσύ υπηρέτης του αφεντικού σου είσαι και όχι μόνο. Υπηρέτης και όλων των πελατών, από τους οποίους ζητιανεύεις φιλοδώρημα. Εκτός αυτού, σιγά το κύρος που έχει ο διανομέας! Είναι πάρα πολλοί αυτοί που ντρέπονται να κάνουν αυτή την υποτιθέμενη δουλειά.

      Διαγραφή
    6. @18 5:53, μεροκαματιάρη, σκουπς τουν ιδρους, που λενε και στο Μόλυβο! Σιγά ρε, ψαρώσαμε τώρα με αυτά που ταλαιπωρούν το σκοτεινό μυαλό σου! Σχόλια και παρέα με τους ομοίους σου!

      Διαγραφή
    7. 1:41:00 άιντε διάβασε κ λίγο πιο προσεκτικά ποιος δυσφήμησε ποιον. Παίρνει κάποιος εξουσία στα χέρια του και φαίνεται τι νούμερο είναι από πολλές απόψεις.

      Διαγραφή
  7. Αύξηση θητείας είναι η λύση και σοβαρή εκπαίδευση.
    Οι ΕΠΟΠ αφενός αδικούνται οι ίδιοι κατάφωρα , αφενός το σύστημα μπορεί να εξοικονομήσει πόρους και να δώσει αληθινούς μισθούς στους εν ενεργεία.
    Αλλά η αύξηση θητείας επιφέρει πολιτικό κόστος.
    Οπότε δύσκολα θα το δούμε να εφαρμόζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα καταθέσω ταπεινά την άποψή μου για την απαξίωση ως θεσμού των ΕΔ, όχι από τους πολίτες της χώρας αλλά από την ίδια μας την κυβέρνηση:
    α. Οι ΕΔ τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν βασικό δομικό στοιχείο και εγγυητής της συνέχειας και ανθεκτικότητας του Κράτους. Αυτό πλέον έχει πάψει να συμβαίνει (όπως και με την Εκκλησία), διότι η συνέχεια της Κυβέρνησης και ειδικά της τωρινής του κ. Μητσοτάκη διασφαλίζεται από την επινόηση του Επιτελικού Κράτους, δηλαδή με την υπερσυγκέντρωση των εξουσιών σε ένα πρόσωπο (ΕΥΠ, ΑΑΔΕ κτλ. υπαγόμενες απευθείας στον πρωθυπουργό).
    β. Ο ρόλος που διαδραμάτιζαν παλαιότερα η Εκκλησία και οι ΕΔ, έχει υποκατασταθεί με τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης και τον απόλυτο έλεγχο /προπαγάνδα των ΜΜΕ.
    γ. Τα όποια εξοπλιστικά προγράμματα δεν υλοποιούνται με βάση τις πραγματικές ανάγκες της Πατρίδας αλλά με γνώμονα την ικανοποίηση των συμφερόντων της Συμμαχίας, με το αζημίωτο φυσικά για τους ημέτερους πολιτικούς αλλά και στρατιωτικούς (δυστυχώς) ηγέτες. Μηδενική μέριμνα για το ανθρώπινο δυναμικό.
    Με σεβασμό,
    Ανώτατος Αξκός ε.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαράδεκτο να κάνουν προσλήψεις ΕΠΟΠ χωρίς να έχουν φέρει λύση για το ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ τους αυτά ούτε στην Ουγκάντα δεν γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαπα μη λες τέτοια...
      Κάποιοι εδώ νομίζουν ότι το έχουν λυμένο.

      Διαγραφή
  10. Πέμπτη, Ιουλίου 18, 2024 5:53:00 μ.μ. για ότι θέλουμε θα μιλάμε ζουλαπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1:36:00 π.μ..........είπε ο άνθρωπος που απ'τα τσαντίρια έγινε "κάτι" στη ζωή του λόγω του στρατού,και που δεν έχει αφήσει ή δεν θα άφησει τίποτα ασάλιωτο ένεκα της ταξιαρχοποιίησης του, και που φυσικά κατακρίνει τις εργασίες χιλιάδων συμπολιτών μας ως παρακατιανές όντας γνωρίζοντας ότι η δική του είναι χειρότερη.

      Διαγραφή
    2. 11.15 Εσύ από το τίποτα που ήσουν στα σπήλαια,το μόνο που κατάφερες είναι να παραμείνεις ένα τίποτα. Και επειδή είναι προφανές ότι ανήκεις σε ίδρυμα, θα σου κάνω τη χάρη να σπαταλήσω λίγο χρόνο ακόμα για να σου υπενθυμίσω ότι εσύ μπήκες στο σάιτ και ξεκίνησες να κατηγορείς και να κατακρίνεις.

      Διαγραφή
    3. 7:10:00 όχι αδερφάκι μου ,οι κάραβανς ξεκίνησαν να κακολογούν το διανομέα. Διάβασε καλύτερα πιο πάνω να δεις ποιος το ξεκίνησε προσπαθώντας να πει "κάτι". ...

      Διαγραφή
    4. 2.18 Παίκτη μου, κάτι δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά...Εσύ ξεκίνησες τις προσβολές στο 11.10 σχόλιο που έκανες και σου απάντησαν(και καλώς έπραξαν)άμεσα.

      Διαγραφή
    5. 2:50:00 που έχει 11.10 ρε αρχηγέ??!!!!!... Ψάχνω ψάχνω, αλλά δε τη βρήκα. Τι στο καλό???!!! Οι καραβανάδες δημιουργούν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν?!!!!!!...

      Διαγραφή
    6. 5.54 Λεβεντιά μου ή δεν γνωρίζεις ανάγνωση ή έχεις μειωμένη αντίληψη!Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να τυφλώθηκες ξαφνικά. Για να σε βοηθήσω:Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 11.10
      Τα απαραίτητα προσόντα....(μπλα μπλα μπλα...
      Και αριθμείς έξι. Τι διάολο, οι διανομείς τροφίμων πάσχουν από αλτζχάιμερ και άνοια μαζί;;!!!Να το κοιτάξεις όσο είναι νωρίς, γιατί θα γίνει μη αναστρέψιμο.

      Διαγραφή
    7. 8:18:00 κυκλοφορούσε πολύ στο στρατό η φράση αυτή "μειωμένης αντίληψης", και όχι τόσο για μικρούς στο βαθμό,....

      Διαγραφή
  11. Ας ψάξει κάποιος τις παραιτήσεις των οικονομικών του στρατού.. εκεί στο επιτελείο κάποιοι μεγάλοι έχουν 10 χρόνια και δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2024 9:24:00 π.μ. κανόνισε να ξαναφέρεις κρύα γυρονια καπέλο θα στα φέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τραβα να φας απ το συσσίτιο του λόχου γιατί αυτά που παίρνεις δε σου φτάνουν για πιττογυρα

      Διαγραφή
  13. Μακριά παιδιά !!!! Είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά . Ειδικά στο πλοίο θα λιώσετε . Ακόμα και εάν το πλοίο είναι στην προβλήτα το σπίτι σας θα το βλέπετε τις μισές μέρες και αν . Δεν αξίζει πια !!! Το σημαντικότερο . Σύνταξη δεν έχει στα 50 που σας αποστρατεύουν γιατί ανακάλυψαν νόμο του 74 τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσόντα: Τενεκέδες τυρί(προτιμούνται 4κιλοι).Βολευτή που να ψηφίζει αυτός και όλο του το σόι,iq ραδικιού,και γραμματικές γνώσεις , αγράμματος στοιχειοδως.Ενταξει πέρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣτοιχειΩδώς απορώ, γιατί γράφεις;

      Διαγραφή
    2. 4:39:00 εγώ απορώ σε τι πόστο να είναι στη μονάδα του με τέτοια παιδαριώδη ορθογραφικά....

      Διαγραφή
    3. @ 20 3:35, προφανώς θέλεις να τρολάρεις, να το πω και εγώ στα μοντέρνα ελληνικά, και σίγουρα δεν φοράς στολή, γεγονός που φαίνεται και από το ότι δεν μπορείς να γράψεις δύο γραμμές! Έχοντας φορέσει για 4 δεκαετίες τη στολή του Έλληνα αξιωματικού, εκτίμησα και τίμησα τα στελέχη με προέλευση ΕΠΟΠ, για τη σπουδαία προσφορά τους στην πατρίδα και έτσι πρέπει να κάνουν όλοι οι διοικητές. Επίσης, αυτές οι προκηρύξεις απαιτούν προσόντα που δεν έχουν καμία σχέση με τις ανοησίες που γράφεις!

      Διαγραφή
    4. 3.35 Είναι απορίας άξιο πως ένας τενεκές να γράφει για τενεκέδες!

      Διαγραφή
  15. Όσοι μπαίνουν σαν ΕΠΟΠ με το νέο ασφαλιστικό τους σουτάρουν στα 50 χωρίς σύνταξη ενώ οι ΕΠΟΠ που μπήκαν πριν το 2010 θα πάρουν 600-700e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ κ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ !!!!!!!!!!!.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο καθυστερημενος πρέπει να είσαι για να επιλέξεις να πας ΕΠΟΠ στο Π.Ν από το να πας εμποροπλοιαρχων, με πρώτο μισθό πάνω από 6.000€,με συνθήκες εργασίας πολύ καλύτερες , στα 35 καπετάνιος με 12.000€ το μήνα και μετά τα 45 σε βάζουν στη ναυτιλιακη μακριά από θάλασσα.
    Απορώ αλήθεια!!!!!
    Το iq των στελεχών του Π.Ν πρέπει να ναι στο πάτο.
    Απορώ γιατί κάθονται και ανέχονται αλά αυτά για 1500 το μήνα ενώ ο ιδιώτης έξω δίνει τα 4πλασια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεις δόκιμος αντί εμποροπλοιαρχος μάλλον...
      Τι σχέση μπορεί να έχει με τους ΕΠΟΠ, μια ανώτερη σχολή, Φωστήρα μου;
      Ευχαριστούμε που μας αποκαλείς καθυστερημένους, χωρίς καν να γνωρίζεις. Θα πας πολύ μπροστά με τέτοια νοοτροπία...

      Διαγραφή
    2. 1500;;;;
      Χαχαχαχα τόσα νομίζεις ότι παίρνει ένας ΕΠΟΠ;;
      Εμποροπλοιάρχων;;;
      Σε βάζουν στη ναυτιλιακή μετά τα 45;;;
      Ρε μη σχολιάζετε καλύτερα.

      Διαγραφή
  18. Τρίτη, Ιουλίου 23, 2024 2:50:00 π.μ. απορώ πως ασχολείσαι με τον μπαγλαμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μωρέ, κρίμα είναι το καημένο το παιδάκι! Κι εσύ αν δεν είχες στον ήλιο μοίρα, το ίδιο κόμπλεξ κατωτερότητας θα ένιωθες...

      Διαγραφή
  19. Τρίτη, Ιουλίου 23, 2024 8:18:00 μ.μ. τι κάθεσαι και εξηγείς εδώ δεν ξέρει να ξεχωρίσει 2 παραγγελίες το ζουλαπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 3 σειρά ΕΠ.ΟΠ. Με αυτά τα σχόλια που βλέπω εδώ αδυνατώ να εκφέρω άποψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2024 7:12:00 μ.μ. σιγά ρε βετερανε ανατριχιασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή