Δημοσιεύθηκε στο ΦEK το νέο ΠΔ με τις Τροποποιήσεις στον Κανονισμό Στολών Aξκών-Aνθστων-Oπλιτών ΠA

Δημοσιεύθηκε στο ΦEK το νέο ΠΔ με τις Τροποποιήσεις στον Κανονισμό Στολών Aξκών-Aνθστων-Oπλιτών ΠA

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος A’ 99/03.07.2024 το Νέο Προεδρικό Διάταγμα 36/2024 που αφορά στην Τροποποίηση του π.δ. 205/2000 «Κανονισμός Στολών Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Οπλιτών (Ανδρών - Γυναικών) της Πολεμικής Αεροπορίας» (Α' 185)

Άρθρο 1
Τροποποίηση διατάξεων του Κανονισμού Στολών Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Οπλιτών (Ανδρών-Γυναικών) της Πολεμικής Αεροπορίας

Ο Κανονισμός Στολών Αξιωματικών, Ανθυπασπιστών και Οπλιτών (Ανδρών - Γυναικών) της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος παρατίθεται στο άρθρο 2 του π.δ. 205/2000 (Α’ 185), τροποποιείται ως εξής:...

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Καλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Άλλα λέει το προεδρικό διάταγμα για τις στολές και άλλα αποφάσισαν οι φωστήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάργηση όλων των στολών τώρα!!! Μία επίσημη (τύπου 8), μία λιγότερο (τύπου 8β) και η εκστρατείας (παραλλαγή)... όλα τα άλλα είναι κοροϊδία!! Και θα μπορούσαμε όλοι να φοράμε εκστρατείας (παραλλαγή) καθημερινά!! ακόμη και στα γραφεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό με τις στολές είναι σαν να βλέπω ταινία των Monty Paythons...Ράψτε το εθνόσημο...Ξηλώστε το εθνόσημο - Ράψε Ελληνική σημαία...Ξηλώστε την Ελληνική σημαία - Ράψτε σημαία χαμηλής ορατότητας...Ξηλώστε και βάλτε κανονικής ορατότητας και τελικά ξηλώστε και βάλτε τον Άγιο της καρδιάς...Κωμωδία....15 στολές χωρίς κανένα λόγο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή