Αυτή είναι η «χακί πολιτεία» που χτίστηκε μέσα στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η «χακί πολιτεία» που χτίστηκε μέσα στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου (ΦΩΤΟ)

«Στα Στρατόπεδα Χαϊδαρίου κατασκευάζεται ένας οικισμός που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα, από τις περιβόητες Αμερικανικές βάσεις (American Camps), οι οποίες είμαι μια μικρή ασφαλής πολιτεία μέσα σε μια μεγάλη πόλη».

Αυτή ήταν η εισαγωγή άρθρου μας τον Μάιο του 2023, ενώ οι εργασίες βρίσκονταν σε εξέλιξη για τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολυχώρου διαμονής, με υποδομές αγοράς, προς όφελος των δικαιούχων στελεχών. Ο οικισμός αυτός είναι πια έτοιμος και κατοικείται.

ΦΩΤΟ: Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 - Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, Άγγελος Χουδελούδης, επιθεωρεί τα έργα στα Στρατόπεδα Χαϊδαρίου

Το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου άνοιξε στις 18 Δεκεμβρίου 2023 τις πύλες του για τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης των στελεχών του Στρατού, που περιλαμβάνουν σούπερ μάρκετ και πολυκατάστημα, όπως και σπίτια.

Οι κατοικίες είναι στο σύνολο 74 και αποτελούνται από διαμερίσματα των 50-60 τμ. με ένα δωμάτιο, αλλά και δυάρια των 70-90 τμ. Τα κτήρια που τα φιλοξενούν είναι μονώροφα και διώροφα, μοιρασμένα άνετα στο χώρο, αριστερά από τη νέα είσοδο της οδού Μπουμπουλίνας. Κατοικούν οικογένειες αξιωματικών, υπαξιωματικών και μονίμων οπλιτών.

Οι ένοικοί τους ζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον, με θέσεις στάθμευσης και το σούπερ μάρκετ πολύ κοντά τους. Τα σπίτια είναι απλά, αλλά καλοφτιαγμένα, με καλά διαμορφωμένους τους χώρους τους. Σαλόνι – κουζίνα είναι ενιαία, υπάρχουν πόρτες ασφαλείας σε όλα, αντιπυρικές εσωτερικές πόρτες κτλ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους:

Κλικ για μεγέθυνση:

Το πολυκατάστημα

Δικαιούχοι στα ΕΚΕΜΣ είναι βέβαια οι στρατιωτικοί, αλλά και άλλες κατηγορίες πολιτών.

Το σούπερ μάρκετ

ΠΗΓΗ: xaidarisimera.gr

Δημοσίευση σχολίου

87 Σχόλια

  1. Μπράβο, αλλά γιατί χρειάζεται super market. Να πάνε εξω να ψωνισουν και να μη δεσμεύονται στελέχη και πόροι για δουλειά μπακάλη. Αλλος είναι ο προορισμός των στρατιωτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ηλ#θιος με πατέντα ηλ#θιου "γιουνίκ" όμως! Ρε ότι και αν σας προσφέρουν έχετε να πετάξετε την π@π@ριά σας και για τα πάντα έχετε μια άποψη, αχάριστοι και αμόρφωτοι υπαξιωματικοί.

      Διαγραφή
    2. 7.42 Είπε ο παραμορφωμένος...Κυρίως σε ήθος,τιμιότητα και αξιοπρέπεια...Και τώρα σου επιτρέπουμε να συνεχίσεις τις βαθιές υποκλίσεις και το γλείψιμο.

      Διαγραφή
    3. Τρίτη, Ιουλίου 09, 2024 7:42:00 π.μ.

      Ε, τότε μπες εσύ να κόβεις κρέατα . Άιντε μην σε κρατάμε. Θα τα έκανες και μάθημα στην μεγάλη του γένους σχολή.

      Διαγραφή

    4. Προς 10:05:00 μ.μ.... Εκτός από άσχετος είσαι και Βλ@κ@ς... Τελικά όσα χρόνια και να είσαι στο στρατό δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτε!!! Αναρωτιέμαι αν πέρασες επιτροπή ψυχοτεχνικών ή μπήκες κυριολεκτικά ως ΑΧΙΦ, με ένα τενεκέ λάδι που είμαι σίγουρος από αυτά που γράφεις!!!!

      Διαγραφή
    5. 3.41 Καλύτερα να δίνει κάποιος ένα τενεκέ λάδι παρά την όπισθεν, έχοντας και την γλώσσα γραβάτα. Ξέρεις εσύ και οι όμοιοι σου από τέτοιες τακτικές...

      Διαγραφή
    6. @ 09 9:12, καλά που έχουμε και έναν εμπροσθογεμή στις ΕΔ! Εύγε!

      Διαγραφή
    7. 10.40 Ζηλεύεις ε; Δεν σε παρεξηγούμε.

      Διαγραφή
  2. Γιατί έχουνε πέτρινες βάσεις τα κτήρια? Είναι προϊόν ανακαίνισης ή εντελώς νέες κατασκευες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμονή κατ εξαίρεση σε Σχες!!
    Χάχαχαχα
    Φάτε κουτόχορτο οι λοιποί και σκάστε ενοίκιο 900€!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 09 11:24, και ποιος θέλει να μπαίνει κατ' εξαίρεση, ο ΟΒΑ;

      Διαγραφή
    2. 4:51:00 είδες πως τσιμπάνε κ ψαρεύονται τα μεγάλα ψάρια??!!!! Με δόλωμα ψεύτικο/τίποτα....

      Διαγραφή
    3. @ 09 4:51, τισι σι α; που λεν και στα Τρίκαλα!

      Διαγραφή
    4. @ 11 9:14, αμ και συ ε μπαένις πίσου, καλό φρούτου τσι συ!

      Διαγραφή
  4. Αυτόν τον τ......κε που πέρασε ως διάττων αστήρ γιατί τον επανεμφανίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αιώνιο κόμπλεξ του Υπξκού, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ κλπ που θέλει να γίνει Στρατηγός αν και προέρχεται από κατώτερη ή καμμία Σχολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία με ένα Μ. Αλλά ξέρεις εσύ..

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε το 414 διανυκτερεύει. Τρέχα όσο είναι νωρίς και να ελπίζεις να είναι αναστρέψιμη η γελοία κατάντια σου...

      Διαγραφή
    3. Το αιώνιο κόμπλεξ του γαλαζοαίματου..

      Διαγραφή
    4. Έλα, ΕΠΟΠ σπίκιγκ: το αιώνιο κόμπλεξ του τελειόφοιτου ΣΣΕ που νομίζει πως αφού έβγαλε μια ευελπίδων,έγινε σωστός στην κοινωνία.Κανείς δε ζηλεύει τους μεγαλόβαθμους,ιδιαίτερα όταν μαθεύονται τι μ@λ@κειες κάνουν για να ανεβούν στην ιεραρχία.Σου χαρίζουμε τη σχολή,σου χαρίζουμε και τα ψυχολογικά,όλα δικά σου.

      Διαγραφή
    5. ΕΠΟΠ σπίκιγκ, εσείς φαγώνεστε με τους αποφοίτους ΑΣΕΙ! Οπότε, γιατί τρελαίνεστε όταν σάς απαντούν;

      Διαγραφή
    6. 11.21 Τον ξέρεις καλά τον δρόμο ε;; Προφανώς έχεις κάνει στέκι το 414 και έχεις κάνει πάμπολλες διανυκτερεύσεις εκεί. Το κακό είναι ότι δεν έχει κάνει δουλίτσα με την πάρτη σου...

      Διαγραφή
    7. @ 10 9:05, αυτός έχει ελπίδες να το σώσει, εσύ δεν το σώζεις με τίποτα!

      Διαγραφή
    8. 12.15 Έχει ελπίδες να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται με τους γνωστούςτρόπους με τους οποίους έχετε γαλουχηθεί...

      Διαγραφή
    9. Όταν ακούω γαλαζοαίματο να μιλάει "εσείς"(σε τρίτο πρόσωπο) μου θυμίζει κάτι ξεχασμένους απ'τη κοινωνία άτομα που τους δόθηκε κάποια εξουσία,κι αυτομάτως πίστεψαν ότι απ'τη μια μέρα στην άλλη έπιασαν τον παπά απ'τα μεζεα του, εκμηδενίζοντας αυτόματα όλο το έργο των υπολοίπων. Το έργο αυτό παιγμένο πολλάκις, και βγάζοντας πολύ γέλιο για τους υπόλοιπους βλέποντας τον να συγκεκριμένο να χτυπιέται χωρίς σοβαρό λόγο.

      Διαγραφή
    10. @Τεταρτη. 09.05 πμ.

      Η απαντηση μου πιθανον να σου προκαλεσει εκπληξη...
      Ασφαλως και ξερω καλα το χωρο και εχω διανακτερευσει εβδομαδες ολοκληρες στην περιοχη....
      Αλλα οχι εκει που φανταζεσαι και υπονοεις...
      150 μετρα παρακατω απο την πυλη (του τοτε 414 Στρ. Νοσοκομειου Νοσηματων Θωρακος ) λειτουργουσαν καποιες δεκαετιες πριν οι παιδικες κατασκηνωσεις του Υπουργειου Παιδειας οπου και παραθεριζα ως κατασκηνωτης , μαθητης του δημοτικου σχολειου τοτε...
      Διαμεναμε τοτε σε σκηνες των 10 ατομων με ομαδαρχη, συγκροτηματαρχη, αρχηγο κι επιθεωρηστη κατσκηνωσης....
      Το προγραμμα ειχε εγερτηριο , πρωινη επιθεωρηση κλπ....
      Προερχομαι απο φτωχη οικογενεια και ο πατερας μου δεν ειχε τη δυνατοτητα μα μας στειλει καπου αλλου για διακοπες εμενα και τα αδελφια μου....
      Στην Παλαια Πεντελη λειτουργουσαν τοτε παιδικες κατασκηνωσεις του Υπουργειου Παιδειας, της ΑΤΕ (Αγροτικη Τρπαζα Ελλαδος) ενα συνορο με του Υπουργειου Παιδειας , του Υπουργειου Προνοιας και καποιες αλλες.....(θυμαμαι χαρακτηριστικα της ΑΤΕ γιατι παιζαμε αγωνες μπασκετ μεταξυ μας στο γηπεδακι λιγο κατω απο την πυλη του 3ου συγκροτηματος των κατασκηνωσεων και τους νικητες τους βραβευσε ο τοτε νομαρχης Ανατολικης Αττικης)...
      Οποτε πηγαινω στο ΤΥΠΕΣ για την ετησια, φευγοντας αναβω για λιγο τα αλαρμ και κανω παντα μια λιγοστιγμη σταση μπροστα στην πυλη των κατασκηνωσεων (υπαρχει ακομη ιδια με το πρασινο χρωμα που ειχε και τοτε , νομιζω πως ο χωρος των κατσκηνωσεων φιλοξενει σημερα υπηρεσιες του Δημου Πεντελης) και θυμαμαι τα περασμενα......
      Δεν ξερω αν σε καλυψε η απαντηση μου.....

      Διαγραφή
  6. Τα 11000 μόρια είναι κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 09 9:32, πέρνα εσύ τα 4.000 μόρια και μετά σχολίασε όσο θες!

      Διαγραφή
  7. Κανονικά...θα έπρεπε να δίνουν επίδομα ενοικίου (όλο το ποσό), σε όσους δεν μπαίνουν στα ΣΟΑ-ΣΟΜΥ-ΣΟΕΠΟΠ, με δωρεάν ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και ίντερνετ, όπως στους παράτυπους μετανάστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράφουν όλα τα υπέρβαρα επόπια τον καημό τους, λες και νομίζουν ότι είναι "φτυχιούχοι" με φτυ...χία, ενώ σχεδόν οι περισσότεροι μπήκαν με τον βλαχοδήμαρχο κλαρινογαμπρό της περιοχής τους. Ρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.03 Είπε ο πτυχιούχος σφουγγοκωλάριος και οσφυοκάμπτης...Συνέχισε με το παγωτάκι σου και άφησε τις κλασικές μπούρδες των δήθεν μορφωμένων. Α,και τα ουστ στους συγγενείς σου τσοπάνη!!!

      Διαγραφή
    2. @ 10 9:10, για τα υπέρβαρα επόπια δεν τού απάντησες! Τσομπάνης με πτυχίο είναι 10 γύρους μπροστά στην πίστα του Μονακό από αυτό που είσαι εσύ!

      Διαγραφή
    3. 12.19 Να τους βαθμολογείτε αναλόγως και να αποστρατεύονται. Αλλά το ρουσφέτι πάει γόνα. 10 γύρους μπροστά είστε στην πίστα της λαμογιάς,του γλειψίματος και του ρουσφετιού! Συγχαρητήρια παραμορφωμένε!!!

      Διαγραφή
    4. 12:19:00 μ.μ δεν είμ' ο 9:10:00 π.μ αλλά ο τσομπάνης παραμένει τσομπάνης ,κυρίως με όλα τα πλην που 'χει αυτό.Τα φτυχία(κατα το λεγόμενο της κάστας σου πιο πάνω) είν' απλά ένα χαρτί,τις περισσότερες φορές χωρίς να αντικατοπτρίζει τη πραγματικότητα.Παραμένει κάποια βήματα μπροστά,αλλά δεν τον ζηλεύουν και πολλοί,αν αυτό είν΄ το ερώτημα που ταλανίζει την ψυχούλα σου.Στη σκιά να βρίσκεσαι τέτοιες μέρες ,γιατί οι κακές συνθήκες κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα.

      Διαγραφή
    5. @12:19 έχεις πάρει με τη σειρά όλα τα σχόλια και βγάζεις χολή. Έχεις θέμα σοβαρό, ζήτα βοήθεια.

      Διαγραφή
    6. @ 10 3:11, αστείο σχόλιο, αν μη τι άλλο, και αυτό επιεικώς! Όσο για τη ζήλεια, ηλίου φαεινότερη!

      Διαγραφή
    7. 12:43:00 σαφέστατα κι ο καθένας το ερμηνεύει κατά το δικό του δοκούν, ωστόσο τυγχάνει πραγματικότητα,και μάλιστα οδυνηρή για συναδέλφους που έχουν τέτοιου είδους προϊστάμενους. Δεν είναι κακό να συμβαίνει αυτό??!!! Πες μας εσύ, απ'τη δική σου θέση κ' βαθμό αφού θεωρείς ότι ζηλεύουμε οπωσδήποτε.... Θα θελες τέτοιον ανώτερο??!!!!...

      Διαγραφή
    8. @ 10 2:45, κάτσε πίσω δέκα γύρους και λάλα όσο θες!

      Διαγραφή
    9. 2.44 Πάντα από πίσω θα σου έρχομαι...Το καλύτερο όμως είναι ότι πάντα θα βγαίνεις 2ος σε ήθος, αξιοπρέπεια και αρχές.

      Διαγραφή
  9. Οι οικισμοί που έχουν κάνει για τους λαθροαφροασιάτες είναι πολλοί καλύτεροι. Χίλιες φορές ενοίκιο παρα να βλέπω τα μούτρα τους 24 ώρες το 24ωρο.
    Οσονούπω κάτω από τη βάση η ΣΣΕ και η ΣΜΥ.
    Τις κρατάνε όρθιες οι ελάχιστες εισαγωγής βάσεις.
    Χίλιες φορές ντελιβερας παρά 40 χρόνια μεταθέσεις, φτώχεια και ανέχεια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:40:00, μάλλον ήθελες να γράψεις " είναι πολλοί και καλύτεροι".

      Διαγραφή
    2. @ 10 11:41, ντροπή, όνειδος και αίσχος να συγκρίνεις τον στρατιωτικό με τον ντιλιβερά! 414 είναι η λύση!

      Διαγραφή
    3. Β, σε βλέπω ότι πολύ ξύνεσαι με το 414 και μετά ξέρεις τι ακολουθεί!

      Διαγραφή
  10. Είστε μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στον ΕΣ, τέτοιο μίσος και ρατσισμό δεν έχω δει ούτε στην αεροπορία ούτε στο Ναυτικό. Γιατί τέτοια αντιπάθεια και εμπάθεια μεταξύ σας; Πως την παλεύετε κάθε μέρα;ψυχοπαθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρρωστη ατμόσφαιρα. 70 σχόλια εκ των οποίων τα περισσότερα υβριστικου-προσβλητικου ύφους. Δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
  11. Προς όλα τα εεεπ...οοοπ και τα γιαλαντζί υπαξιωματίκια, προσοχή μην δαγκώσετε την γλώσσα σας όταν χλαπακιάζετε τυρόπιτες στο ΚΨΜ και ρουφάτε αχόρταγα τον φραπουτσίνο, κίνδυνευετε να ψοφήσετε απο οξεία σχολιατίτηδα λόγω συμπτωματικής και συμπλεγματικής τεμπελχανίασης, μιας πάθησης που αποκλειστικά συναντούμε στις παραπάνω κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάει για τεμπέληδες αυτός που δεν κάνει υπηρεσίες . Άμα θέλετε πάντως μπορείτε να απαλλαγείτε: διώξτε μας. Αλλά τότε ποιος θα κάνει όσα κάνουμε;;;;

      Διαγραφή
  12. Κάποιοι σχολιαστές σίγουρα δεν ανήκουν στις ΕΔ. Όπως επίσης χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Το παραπάνω ισχύει και για όσους έχουν χαμηλή αυτοεκτιμηση και μη μπορώντας να ανταποκριθουν σε αυτή τους την κατάσταση εκτοξεύουν σε διάφορες κατευθύνσεις λάσπη με την ελπίδα ότι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις ΕΔ όπου και ανήκουν. Κάνεις δεν σας έβαλε με το ζόρι στην οικογένεια των ΕΔ. Εσείς το ζητήσατε - πετύχατε. Οποίος επιθυμεί μπορεί αύριο να φύγει. Δεν παρακαλάμε κανένα. Αρκετά με τον κάθε πικραμένο - εξαφανισμένο βολεμένο που προσφέρει μόνο την παρουσία του σαρκιου του και τίποτε άλλο και ξέρει μόνο να κρίνει και να κατακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχίατρο μάλλον θέλεις εσύ. Όσο για την οικογένεια των ΕΔ και τα άλλα παχιά λόγια που λες δεν πείθουν. Αν είσαι οικογένεια νοιάζεσαι για όλα τα μέλη.
      Οι οικίες λοιπόν πρέπει να δοθούν σε αυτούς που δεν έχουν συμφέροντα στην φρουρά και έχουν το χαμηλότερο εισόδημα βάσει Ε1 και όχι σε υψηλόμισθους που βγάζουν μόνοι τους διαταγές για τους εαυτούς τους δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και όχι για την οικογένεια των ΕΔ, όπως λες
      Επίσης στον στρατό δεν μπήκε κανείς μας για να κόβει κρέατα και να πουλά πατάτες.

      Διαγραφή
    2. @10.53....
      Oποιος θεωρει περιττη την υπηρεσια του σε πρατηρια , μπορει να ζητησει μονος του να μετακινηθει σε μοναδες 1ης γραμμης, θα εχει πολλες ευκαιριες για να δειξει τη μαχητικη του ικανοτητα εκει........

      Διαγραφή
    3. 2.13 Έχεις ένα δίκιο. Αλλά το αναπάντητο ερώτημα είναι γιατί δεν πας εσύ σε τέτοιες θέσεις και οι λοιποί της προέλευσής σου...

      Διαγραφή
    4. @ 11 10:53, ο 12 2:13 σε έφτιαξε κούκλο! Σιγά μην σού δώσουμε και υπηρεσιακό αυτοκίνητο, που θες και ΣΟΑ!

      Διαγραφή
  13. Ολα καλα αρκει μην αρχισουν να στεγαζουν χωροφυλακες ,δασκαλους ,φοιτητες .Αυτους που κυβερνανε τους εχω ικανους για ολα .Ετσι και στα στρατωτικα νοσοκομεια τωρα περιθαλπουν αλβανους ,αφγανους και οτι θελεις ,μονο τις οικογενειες των στρατιωτικων τις στελνουν στα πολιτικα νοσοκομεια σε θαλαμους 29 ατομων (προσωπικη εμειρια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο 10:53:00 δεν μπήκε στον Στράτο για να κόβει κρέατα και να πουλάει πατάτες. Μάλιστα. Πες μας ρε τουρκοφαγε πως μπήκες στον Στρατό και κυρίως που τρως ψωμάκι γιατί σε κόβω για μεγάλο αετό. Έλα λίγο στο ΔΣΣ (Βόρειο Έβρο) να αξιοποιηθείς όπως σου αρμόζει και μετά κάνε μια επανεκκίνηση να συνέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3.07 Γιατί δεν πας εσύ να κόβεις κρέατα και να πουλάς πατάτες;Να ξεκουραστείς και λίγο από τις μάχες που έχεις δώσει εκεί που είσαι!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πληρώνει ο Έλληνας φορολογουμενος τους στρατιωτικους για να γίνονται μπακαληδες και κρεοπωλες; Να πάνε στο πλησιεστερο.μαγαζι να ψωνισουν να βοηθήσουν την οικονομία της περιοχής.
      Αν δε θέλουν, να πληρώνουν απο το μισθό τους το κόστος λειτουργίας των πρατηρίων μαζί με τη μισθοδοσία του προσωπικού.

      Διαγραφή
    3. Από την μια ο χοντρέλας και 50άρης επόπας δεν θέλει να βγει στην σύνταξη για έχει λέει να προσφέρει από την μπεί(ύ)ρα του και από την άλλη δεν θεωρεί πρέπον να δουλεύει σε στρατιωτικό πρατήριο, γιατί είναι μάχιμος με παράσταση και εμφάνιση ταβερνιάρη. LoL

      Διαγραφή
    4. 3:25:00 μ.μ. ενώ αν φοράει γαλόνια συνταγματάρχη και ανχη είναι δικαιολογημένο δηλαδή.Αυτό εννοείς συναδελφέ μου τρελλέ?????/!!!!!!

      Διαγραφή
    5. 3.25 Πως φαίνεται ότι ο δείκτης νοημοσύνης σου είναι κάτω του 40(όριο αυτισμού). Ρώτα κάποιον να σου εξηγήσει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα, αν και αμφιβάλλω ότι έχεις τη δυνατότητα να το κατανοήσεις.

      Διαγραφή
    6. @@3.25 Όσο χοντρέλας και να είναι (με το ανύπαρκτο μυαλό σου πιστεύεις ότι όλοι οι ΕΠΟΠ είναι χοντροί)το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αντίθεση με εσένα και λοιπούς σαν εσένα, δεν πρόκειται ποτέ να βρει το μπουρνούζι του βρεγμένο και τις παντόφλες του ζεστές...

      Διαγραφή
  15. Δεν φταινε αυτοι,φταινε οι πολιτικοι τ(ρ)αγοι μας που μαζεψαν ενα σωρο σκουπιδια και τα βαλανε στο στρατο με ανταλλαγμα ψηφων βεβαιως ,με βαθμο οπως παλια με τους δοκιμους που τους αποστρατευσαν μεχρι και συνταγματαρχες προκαλωντας τα δικαια παραπονα οσων ελιωσαν παντελονια στο διαβασμα να πιασουν το 18 που ηταν καποτε η βαση για Ευελπ[ιδων .Για να τελειωνουμε .Στο Στρατο επρεπε να υπαρχουν 2 παραγωγικες σχολες με πανελληνιες Αξιωματικων -Υπαξιωματικων και εκτακτες προσληψεις οπλιτων με μισθο και καμμια βαθμολογικη εξελιξη και οποιου του αρεσει να παει για να μην υπαρχουν τα σημερινα φαινομενα οι αρβυλοφυλακες που προσληφθηκαν με μεσον να αμφισβητουν τα στελεχη που μπηκαν στις σχολες με πανελληνιες να ζητανε δωρεαν στεγαση και προνομια που δεν δικαιουνται.Στην εποχη μου μεχρι τον βαθμο του Αρχιλοχια δεν επιτρεποταν να μπεις σε ΚΑΑΥ και να τρως στις λεσχες και τωρα πηγαμε στο αλλο ακρο μπατε σκυλοι κι αλεστε κι αλεστικα μην δινετε.Υ.Γ. Στην ουκρανια οι αντιστοιχοι ΕΠΟΠ που υπεγραψαν συμβολαια με 1500 ευρω με το στρατο της Ρωσιας και της Ουκρανιας που πολεμανε ειναι ολα τα κατακαθια της κοινωνιας και το μονο δικαιωμα ,υποχρεωση που τους δωσανε ειναι να πολεμουν και τιποτε αλλο καιεδω μου ζητανε να στεγαζονται αυτοι και ολο τους το σοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκεντρώσου μπάρμπα! Αλλάζουν οι εποχές και οι απαιτήσεις! Μπαίνει το κάθε σκ@τόψυχο γαλαζοαίματο σκουπίδι να κατακρίνει την ώρα που είναι ανίκανο να βελτιώσει το παραμικρό στις Ε.Δ. Και για να τελειώνουμε,το ότι έβγαλες 18..στα ριαπαπά μας. Αν είσαι τόσο μάγκας,εσύ και οι όμοιοι σου, διώξτε μας αύριο το πρωί και κάντε εσείς σκοπιές, συντηρήσεις, περίπολα κλπ.
      ΥΓ: Ευτυχώς δεν είναι όλοι στο ίδιο χάλι με εσένα.

      Διαγραφή
    2. Τα ξημερώματα περνάει έξω από το σπίτι σου το απορριματοφορο. Κοίτα να είσαι στην ώρα σου και να βουτήξεις μόνος σου μέσα. Κρίμα να λερώσεις τους τιμίους εργαζόμενους στην καθαριότητα.

      Διαγραφή
  16. Οι Αθλιοι κατεβασανε τις βασεις στην Ευελπιδων στα ταρταρα και ανεβασαν την βαση για τους πραιτωριανους τους Αστυνομικους.Αυτο το διαιρει και βασιλευε δεν προμηνυει τιποτε καλο για το μελλον? της Ελλαδας.Οσο βεβαια εχεις Αρχηγους της παντοφλας ,δυστυχως η κατασταση βαινει μαθηματικα προς την πληρη απαξιωση οποτε ο θεος βοηθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είναι το παράξενο;;;;;Ποιος θα πάει στον στρατό..

      Διαγραφή
  17. Με το εφάπαξ τι θα γίνει?? Θα δώσουν ομόλογα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτά έγιναν με τα λεφτά του ΕΚΕΜΣ?? Ποιος τα κατασκεύασε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10:22. Σαν πολλοί αετοί μαζευτήκατε. Μην φοβάσαι βρε. Εντός Δακτυλίου θα κυκλοφορείς. Μη τυχόν σκίσεις το καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς αετοί, εσύ σκουλήκι...Επειδή εσύ εκπαιδεύτηκες να φοράς καλσόν και ζαρτιέρες, δε σημαίνει ότι το ίδιο κάνουν και άλλοι.

      Διαγραφή
    2. @ 14 11:27, αετέ, κνίσ κουματ' να ξεσκαλώσ' του στρινγκ!

      Διαγραφή
    3. 2.33 Γράψε στα Ελληνικά μωρή κακομοίρα λούγκρα να καταλάβουμε κι εμείς οι Έλληνες τι εννοείς!!!

      Διαγραφή
    4. @ 14 11:20, έλα από Θεσσαλία να σου ξηγήσουμε τι εννοούμε και να σου ξεσκαλώσουμε το στρινγκ!

      Διαγραφή
    5. 1.55 Ηρέμησε γιε μου...Ρούφα τώρα το αβγουλάκι σου και ότι άλλο σου έμαθαν να ρουφάς και μην εξάπτεσαι.

      Διαγραφή
    6. @ 15 5:30, μπαμπά, ξαναπιάσε λίγο τη γραμματική του Τριανταφυλλίδη, να μάθεις συντακτικό και ορθογραφία, γιατί βλέπεις την πλάτη του γυιου σου με κυάλια! Όταν μάθεις τα βασικά, τότε ξαναγράψε ό,τι κατεβάσει το ξερό σου!

      Διαγραφή
    7. 6.56 Γιε μου. Δυστυχώς η απουσία μου από κοντά σου είναι η κύρια αιτία που κατάντησες χωρίς ήθος, αρχές και παιδεία. Γίνε άνθρωπος και ξαναγράψε. Όσο για την πλάτη σου,είμαι βέβαιος ότι την βλέπουν πολλοί! Προφανώς σου την φιλάνε ταυτόχρονα...

      Διαγραφή
    8. 6.56 Και κάτι τελευταίο,γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με ντιγκιντάνγκες. Για πες μας παραμορφωμένε, που ακριβώς εντόπισες ορθογραφικά λάθη;

      Διαγραφή
    9. @@15 6.56 Γιέ μου! Είναι ο πόνος σου αβάσταχτος, καλέ μου...
      Έλα Μπαμπινιώτη! Σε παίζουν κι εσύ τσιμπάς,σαν ψάρακας που είσαι! Συνέχισε να μας διασκεδάζεις.

      Διαγραφή
    10. @ 8:19, πολύ μού αρέσουν τα νευράκια σου! Αετέ, με ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ, υνα μην ξεχνιόμαστε!

      Διαγραφή
    11. 1.08 Ό,τι πεις καλή μου...Κότα με στραπον!

      Διαγραφή
    12. @ 16 8:47, αρχίσαμε να διαβάζουμε τον Τριανταφυλλίδη! Σού είπα να με ακούς, δεν θα χάσεις!

      Διαγραφή
  20. Εδώ 10:53. Θα ερχόμουν βόρειο Έβρο ( που έχω κάνει ήδηόπως και νησί ) αλλά αφού εσύ θεωρείς ότι με 50000+ ακαθάριστα έχω δικαίωμα στα σοα εκτελώντας παράλληλα την σοβαρότατη υπηρεσία του κρεοπώλη στο Χαϊδάρι..Ε, τότε γιατί να έρθω από το Άττικα να σε αλλάξω;; Κάτσε εκεί και συνέχισε με τα ίδια μυαλά. Εσύ είσαι αυτός που συντηρεί το άδικο, όχι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας διατάζω όλους να σταματήσετε να τσακώνεστε μεταξύ σας! Δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα! Ειρήνη υμίν!
    Ό εχθρός είναι εκτός στρατευματος και σας διχάζει!
    Τοξικές συμπεριφορές που δημιουργούνται θα πρέπει να τερματίσουν, πρέπει να ζείτε μονιασμένοι!
    Ανοίξτε τα μάτια σας και σε 3 χρόνια μην κάνετε το ίδιο λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εχθρός είναι εντός στρατεύματος, δεν έχουμε τίποτα κοινό με τους περισσότερους.

      Διαγραφή
  22. Τέρμα λοιπόν, οι ΕΠΟΠ, οι ΟΒΑ και καθε λογής οπλίτης στις ΕΔ, κατατάσσονται για συγκεκριμένους λόγους, με συγκεκριμένα κριτήρια και συγκεκριμένα προσόντα με ορισμένη χρονική σύμβαση, που όταν λήξει ΔΕΝ ανανεώνεται λόγω βασικά ηλικίας και επιχειρησιακής ζωής στελέχους. Το ίδιο ισχύει και για τους αξιωματικούς.Φυσικά εδώ στην μπανανία, επειδή έχουν υπαχθεί στο ευρύτερο δημόσιο συνταξιοδοτικά λόγω αποφάσεων των κυβερνήσεων και όχι των "δανειστών" για να φάνε πιο άνετα τα αποθεματικά των ταμείων, έχουν καταντήσει όμηροι των πολιτικών για ψήφους και φυσικά κανείς από την πολιτική ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για τις ΕΔ, την ποιοτητα των στελεχών και τον κατάλληλο εξοπλισμό τους. Απλώς περνούν και αυτοί οι παριστάνοντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ως τουρίστες στο ΥΠΕΘΑ για να γράψουν συνταξιμα, μισθό υπουργού, ταξίδια, γνωριμίες στο εξωτερικό και εσωτερικό και αυτόν είναι όλο. Το πρόβλημα δηλαδή ξεκινάει από το πώς βλέπει και χειρίζεται η εκάστοτε κυβέρνηση τις ΕΔ, και εδώ στην μπανανία απλώς είναι για να ξελασπωνει κυριολεκτικά το ανύπαρκτο κράτος, τις ανύπαρκτες δομές τους και τους κατά 90% διεφθαρμένους υπαλλήλους τους, κάθε βαθμίδας και θέσης που θα έπρεπε να προσφέρουν στην δημόσια ζωή. Το Σολωμοντικό διαιρεί και βασίλευε έχει βρει τον στόχο του και θα φανεί σε περίπτωση σύγκρουσης με εχθρό είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός ο "μπαρούφας" που αυτοαποκαλείται δημοσιοτέτοιος όλα τα ντύνει με την λέξη "χακί" η οποία ούτε αντιπροσωπευτική είναι, ούτε έχει σχέση με τον ΣΞ, και ουδόλως κολακευτική. Ένα χακί θυμόμουν, τον αποδημησαντα Ισμαήλ Χακί Καρανταγί, όλα τα άλλα χακί, πακί και ρακί είναι παρλαπίπες και ηλιθιότητες ενός κλινικά βλάκα και απορώ με την εκάστοτε ηγεσία ειδικά του ΣΞ γιατί δεν διαμαρτύρεται για τον διασυρμό που υποκρύπτει η λέξη "χακί"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή