Χαλκίδα: 39χρονος Στρατιωτικός κατήγγειλε την Στρατιωτικό γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία

Χαλκίδα: 39χρονος Στρατιωτικός κατήγγειλε την Στρατιωτικό γυναίκα του για ενδοοικογενειακή βία

Καθημερινά είναι τα περιστατικά βίας που καταγράφονται από τις αστυνομικές υπηρεσίες

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Χαλκίδα μεταξύ ζευγάρι στρατιωτικών.

Όπως αναφέρει το eviaonline.gr, ένας 39χρονος στρατιωτικός κατήγγειλε στην αστυνομία την σύζυγό του επίσης στρατιωτικό για ενδοοικογενειακή βία. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος η σύζυγός τού επιτέθηκε και τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα ποτήρι αλλά και στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν την γυναίκα του η οποία ωστόσο κατήγγειλε με την σειρά της ότι πήγε να την πνίξει.

Μετά την εξέλιξη αυτή οι αστυνομικοί πήγαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας που βρισκόταν ο στρατιωτικός για να περιποιηθούν τα τραύματά του και τον συνέλαβαν.

Τέλος σημειώνεται ότι για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Στρατονομία.

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Η σηψη και η κοινωνικη κατάπτωση που επεβαλε ο κρυφαΚουλης και οι πουθεναδες παρελκομενοι του, με τα μπολια, τα Τέμπη, τις φωτιές, τις πλημμύρες την επιβολη ως κανονικότητας των θελω των ψυχακιδων ανώμαλων παιδεραστων της γκει μειοψηφίας, η απαξιωση των παντων, η τρελα που πουλάνε καθημερινά για την δηθεν εισαγόμενη ακριβεια, η επιτηδευμένη διαλυση εργασιακων δικαιωματων και ατομικων ελευθεριων κλπ κλπ κλπ, αυτα τα αποτελέσματα εχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ...τρέλα και παράνοια σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας από όπου και να το πιάσεις βρωμάει . Και το χειρότερο εξαναγκάζουν και να ωθούν κόσμο σε όλο και ποιο χειρότερα πράγματα χωρίς να το θες αλλα επειδή το επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων θα πρέπει να ακολουθείς χωρίς την θέληση σου και χωρίς να νιώθεις αυτό που σου πλασάρει η νέα τάξη αλλά έτσι με το ζόρι






      Διαγραφή
    2. Στα φαινόμενα αυτά η λύση θα πρέπει να ναι μία.Οπου υπάρχει αποδεδειγμένη βία και προβλήματα, οικονομική ενίσχυση γενναία με βαουτσερ, διαγραφή χρεών, μείωση λογαριασμών κτλ.
      Ψυχολόγοι επιδοτούμενοι από το κράτος κοντά στα ζευγάρια αυτά και δυνατότητα μακράς άδειας από την εργασία με επιδότηση διακοπών.

      Διαγραφή
  2. Σε όλους τους προηγμενους στρατούς υπάρχει αποδοχή ψυχικών νοσημάτων των στρατιωτικών εφόσον είναι ήπια και είναι λειτουργικοί. Μόνο εδώ είναι ταμπού εάν δηλώσει άγχος ο στρατιωτικός κατευθείαν στιγματιζεται και είναι υπό διωγμό. Με αποτέλεσμα, πάνω από τους μίσους που έχουν κάποιο ψυχικό νόσημα να το κρύβουν και να μην κάνουν θεραπεία πχ με ψυχανάλυση ή χάπια. Και υπάρχουν συνέπειες, διοικητές με νοσήματα ψυχής να βασανίζουν το προσωπικό τους, στελέχη με νοσήματα να δυσκολεύουν την ζωή των συναδέλφων τους, φασαρίες στα σπίτια, ασθένειες, ανακοπες καρκίνοι από το στρες κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τους Δκτες πρέπει να το δει σε βάθος η ηγεσία που πετάει αετό. Ειδικά στον νόμο του Έβρου πάνε οι πιο ψυχικά προβληματικοι.

      Διαγραφή
    2. Όταν γύρω σου είναι προβληματικοί, κοιτάξου λίγο και εσύ, καλό κάνει!

      Διαγραφή
  3. ΜΗ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΓΑΤΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ.ΠΗΓΕΣ ΦΥΛΑΚΗ.ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΔΙΠΟΔΟ ΟΝ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΔΙΠΟΔΟ ΟΝ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΌ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει αυτό φίλε πέταξε !!! Δεν γυρνά η κατάσταση!

      Διαγραφή