Κεφαλογιάννης από Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο κατασκευής προσωρινών χώρων στάθμευσης σε ανενεργά στρατόπεδα λόγω Flyover (BINTEO)

Κεφαλογιάννης από Θεσσαλονίκη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο κατασκευής προσωρινών χώρων στάθμευσης σε ανενεργά στρατόπεδα λόγω Flyover (BINTEO)

Στα «Γεγονότα» της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100, φιλοξενήθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά την παραχώρηση προς τον δήμο Θεσσαλονίκης του πάρκου των 16 στρεμμάτων που είναι μπροστά από το Γ’ Σώμα Στρατού και την παραχώρηση της έκτασης των 12 στρεμμάτων της «Αγίας Φωτεινής».

Αναφέρθηκε στα «ανενεργά» στρατόπεδα στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και πως αυτά μπορούν να αποδοθούν στους Δήμους προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της κατασκευής προσωρινών χώρων στάθμευσης για τον περιορισμό των συνεπειών από τις εργασίες κατασκευής του Flyover.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ανέδειξε την ίδρυση τμήματος Πληροφορικής στη ΣΣΑΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και επισήμανε τα οφέλη που προκύπτουν.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Ο καθένας νομίζει ότι είναι τσιφλίκι του και δίνει δωρεάν σε βάρος του στρατού... Ή ενοικίαση ή τίποτα!! Το τζάμπα πέθανε! Οι συνδικαλιστές όλα καλά? Ή μόνο για το αμεταθετό τους νοιάζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υφυπουργέ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην βρίσκετε τις θέσεις σας στις επόμενες εκλογές, η τύχη σας να μην υπάρχει δυνατός παίκτης απέναντί σας δεν θα κρατήσει και "αιώνια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί κανένας να αποφύγει την τιμωρία για την αλαζονεία του κύριε ''ΠΡΟΣΩΡΙΝΈ'' ΥΦΕΘΑ.Αλήθεια από την οικογενειακή σου περιουσία (Ξενοδοχείο στην πόλη του Ρεθύμνου),πόσα δωμάτια διαθέτεις για δωρεάν διαμονή στελεχών των Ε Δ,ή ιατρών του ΕΣΥ,ή εκπαιδευτικών.σε μία πόλη που δεν είναι εύκολη η εξεύρεσις οικίας.Αλλά τους στρατιωτικούς χώρους ευκόλως τους "παραχωρεί"ο κ. ''προσωρινός'' ΥΦΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Η ενώσεις αποστράτων έχουν να πουν κάτι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή η "διάθεση" εκτάσεων στις τοπικές κοινωνίες, αλλά οι τοπικές κοινωνίες τι θα δώσουν ως αντάλλαγμα για αυτά που θα πάρουν??? Η κοινωνική προσφορά .των ΕΔ και η διάθεση της περιουσίαςτ ους έχει και όρια.... πληρώστε πρώτα τις υπερωρίες και τα νυκτερινά των Στελεχών... σπις τρέχουσες τιμές της αγοράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν χτίζετε καμμία κατοικία για το προσωπικό για να μπορούν να βγάζουν το μήνα αξιοπρεπώς και να αφήσετε τα πάρκινγκ για να κατεβαίνουν οι περισσότεροι στο κέντρο και να πίνουν καφέ;άντε που το πρόβλημα είναι το πάρκινγκ,ας κατέβουν με τη συγκοινωνία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια παρωδία είστε ρε. Δεν αξίζει να ασχολείται κανενας μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είπαμε : Μηζοτάκης και ΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή