ΜΤΣ: Βοηθήματα Κληροδοτημάτων «Χρήστου Μιχαήλ Γρυπάρη»–ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ–ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΜΤΣ: Βοηθήματα Κληροδοτημάτων «Χρήστου Μιχαήλ Γρυπάρη»–ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ–ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Βοηθήματα του Κληροδοτήματος «Χρήστου Μιχαήλ Γρυπάρη».

ΓΕΝΙΚΑ

1. Ανακοινώνεται ότι, οι μετοχομερισματούχοι του Ταμείου μας Στρατιωτικοί του Στρατού Ξηράς, ε.ε. και ε.α. και τα τέκνα τους, μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον, εφόσον πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις, μέχρι 2 Αυγούστου 2024, για τη συμμετοχή τους στις παροχές του Κληροδοτήματος «Χρήστου Μιχαήλ Γρυπάρη» όπως παρακάτω:

α. Βράβευση, αναλόγως των ετησίων καθαρών εσόδων του Κληροδοτήματος, δέκα (10) μαθητών Γ΄ τάξης Δημοσίου Λυκείου Εσωτερικού, τέκνων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς ε.ε και ε.α, που έχουν αποφοιτήσει το έτος 2023 (Σχολικό έτος 2022 - 2023) και έχουν συγκεντρώσει βαθμολογία από 19 και άνω, κατά φθίνουσα κλίμακα.

β. Διάθεση χρηματικού ποσού, αναλόγως των καθαρών εσόδων αυτού, σε τέκνα Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς ε.ε. και ε.α., με μοναδικό κριτήριο τη λήψη Βοηθήματος Επαγγελματικής ή Οικογενειακής Αυτοτέλειας (ΒΟΕΑ), μετά από κλήρωση. Σημειώνεται ότι τα πλήρη στοιχεία των δικαιούχων τέκνων για το έτος 2023 θα προσκομισθούν από τη Δνση Παροχών/Τμήμα Ειδικών Παροχών του ΜΤΣ (δεν απαιτείται η υποβολή αίτησης).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟ ΜΤΣ

2. Υπηρεσία υποβολής: MΤΣ (Κληροδοτήματα).

3. Χρόνος υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών: Μέχρι της 2 Αυγ 2024 (ημερομηνία αποστολής ταχυδρομείου ή ημερομηνία διαβιβαστικού Μονάδας – Υπηρεσίας).

4. Τρόπος υποβολής:

α. Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mts-klirodotimata@army.gr (να προτιμηθεί προκειμένου να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις)

β. Ταχυδρομικά στη Διεύθυνση του ΜΤΣ.

γ. Αυτοπροσώπως στο ΜΤΣ.

5. Δικαιολογητικά για τη βράβευση των μαθητών Γ’ Τάξης Δημοσίου Λυκείου Εσωτερικού:

α. Αίτηση του τέκνου ή του μετοχομερισματούχου με πλήρη στοιχεία διαμονής, τηλέφωνο οικίας ή κινητού, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

β. Αντίγραφο του Απολυτηρίου Γ’ Τάξης Δημοσίου Λυκείου Εσωτερικού.

ΔΙΑΦΟΡΑ (Έλεγχος - Αξιολόγηση Δικαιολογητικών)

6. Με μέριμνα του ΜΤΣ θα συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά, τα οποία στη συνέχεια θα παραπεμφθούν σε Επιτροπές, για την αξιολόγηση όλων των αιτήσεων.

7. Το υπόδειγμα της αίτησης δικαιούχων, μπορεί να αναζητηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΜΤΣ https://mts-portal.gr ή από τα αρμόδια γραφεία του ΜΤΣ.

8. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις στην έδρα του ΜΤΣ, στην οδό Κολοκοτρώνη 13 Αθήνα, ΤΚ 10562, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mts-klirodotimata@army.gr και στο τηλέφωνο 2111048298.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Έχω την εντύπωση ότι τα κληροδοτήματα δίδονται με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η "παραχώρηση" της περιουσίας του ΜΤΣ, από κάτι διορισμένα κομματόσκ...α! Κανείς δεν ενημερώνει κανένα πως γιατί απορρίφθηκε κάποιος ή ποιος τελικά επικράτησε. Κληρώσεις και παρλαπιπες. Δεν πιστεύω τίποτα από όσα γίνονται από τα διορισμένα ραγιαδόγιδα. Δεν υπάρχει καμμία μα καμμία διαφάνεια για το πως διαχειρίζονται τα κεφάλαια των κληροδοτημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή