Δένδιας: Βρίσκεται σε εξέλιξη εκπόνηση αναλογιστικών μελετών για Μετοχικά Ταμεία–ΕΚΟΕΜ–ΕΛΟΑ

Δένδιας: Βρίσκεται σε εξέλιξη εκπόνηση αναλογιστικών μελετών για Μετοχικά Ταμεία–ΕΚΟΕΜ–ΕΛΟΑ

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης, σας γνωρίζω ότι στην παρούσα χρονική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπόνηση αναλογιστικών μελετών για τα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Ειδικούς Κλάδους Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων και τους Ειδικούς Λογαριασμούς Αλληλοβοήθειας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, στην κατεύθυνση διασφάλισης της βιωσιμότητας και ανταποδοτικότητάς τους.

Στο πλαίσιο αυτό αναλήφθηκαν ενέργειες για τη συλλογή των αναγκαίων συγκεντρωτικών και στατιστικών δεδομένων, τα οποία αφενός δεν συνδέονται με τα στοιχεία ταυτοποίησης μετόχων ή μερισματούχων και αφετέρου είναι εκ του νόμου απαραίτητα για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των παραπάνω φορέων.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΔΕΝΔΙΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: YΦEΘA για Ενοποίηση Μ.Τ.: Διενεργούνται αναλογιστικές μελέτες για αποτύπωση κατάστασης–εξέταση κάθε λύσης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δένδιας: Έρχονται παρεμβάσεις στα Μετοχικά Ταμεία–Δημιουργούνται πολύ μεγάλες ανησυχίες (BINTEO)

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Όταν ακούς τέτοια να ανησυχείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά το νέο.. κάθε δύο χρόνια κάνουν ούτως ή άλλως... Η μπάλα στην εξέδρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aφου ο Βενιζέλος κ σια ,κατασπαραξανε τα ταμεία κ χωρίς να μπουν φυλακη, έρχεται ο κερκυραίος να τα αποτελειώσει ,κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είπαμε, το ξαναλέμε, ο φαλάκρας δεν το έχει, επουδενί! Καλύτερα να τυλίγει πυτόγυρα σε καντίνα στου Ρέντη, αλλά και εκεί πολύ αμφιβάλλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα ειναι εξελιξη οπως και το νεο δικαιο μισθολογιο που απο το 2017 υποσχοταν ο ιδιος ο Κυριακος κι οταν εγινε πρωθυπουργος.....που σας ειδα που σας ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κοινωνική ασφάλιση απαξιώνεται, οι παροχές συρρικνώνονται και τα ασφ. ταμεία οδηγούνται στην κατάρρευση αργά αλλά μεθοδικά χρόνια τώρα. Το αποκορύφωμα με το επιλεκτικό κούρεμα (ληστεία) το 2010 των ομολόγων τους, των αποθεματικών και οσωνούπω των περιουσιακών τους στοιχείων, με αποτέλεσμα την σαλαμοποίηση παροχών είναι πολιτικά στοχευμένα μέτρα από την δεκαετία του '80 με άξονα την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, με μορφή χρηματιστηριακού επιπέδου και παροχές ρουλέτα. Ο μοντέρνος καζινοκαπιταλισμός ως προϊόν εξελικτικού σταδίου της υπερσυσώρευσης του κεφαλαίου, επιβάλλει τους όρους του μέσω εκβιαστικών κοινωνικών και
    παραπλανητικών διλημμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόστρατος ¨Δεδομένος¨;;; Πάντα νικημένος!!! Την 9η Ιουνίου απαντάμε με την ψήφο μας!!! Πηγαινετε να ψηφίσετε αρνητικα ετσι και αλλιως η ΝΔ δεν πεφτει και το βαρος για εθνικες εκλογες οταν γινουν να το επωμιστούν οι Βουλευτες της ΝΔ.
    Τα Μετοχικα Ταμεια δεν ειναι τσιφλικι κανενος. με οποιαδηποτε θεση ,βαθμου και ειδικοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα ρίξω ΝΔ. Τώρα, τι λες εσύ... ποιός νοιάζεται;;

      Διαγραφή
    2. @ 05, 2024 6:15:00 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι νοιάζει εμάς αν θα ρίξεις και στον τέρη χρυσό

      Διαγραφή
  8. Έλα τώρα. Για να τσιμπας σε παρανοιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βάλε 300 δράμια σαλάμι .Θα το κάψουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή