«Κίνηση ματ» από ΕΑΑΣ: Κατέθεσε πρόταση ενοικίασης Ισογείου και Ημιωρόφου ΜΤΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

«Κίνηση ματ» από ΕΑΑΣ: Κατέθεσε πρόταση ενοικίασης Ισογείου και Ημιωρόφου ΜΤΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η ΕΑΑΣ, με έγγραφό της, προς Μ.Τ.Σ/Πρόεδρο ΔΣ - Γεν Δντη - Γραμ ΔΣ Δνση Περιουσίας και κοινοποίηση στην ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ., κατέθεσε ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΜΙΩΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΜΤΣ

Ειδικότερα:

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Μίσθωση Χώρων Ακινήτου του Μ.Τ.Σ.

ΣΧΕΤ.: Φ.900/18/72959/Σ.10719/10 Ιουν24/ΥΠΕΘΑ/ΣΓ ΥΦΕΘΑ

1. Κατόπιν των διαλαμβανόμενων στο σχετικό, σας δηλώνουμε το ενδιαφέρον της Ε.Α.Α.Σ. για μίσθωση των χώρων του ισογείου και ημιώροφου του επί της οδού Κολοκοτρώνη 13, Αθήνα, κτηρίου σας, συνολικού εμβαδού 558 τ.μ. έναντι 55.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή κατά 5.000 ευρώ περισσότερο από το ετήσιο μίσθωμα που έχει προταθεί από το ΣΓ/ΥΦΕΘΑ για την ΕΛΚΑΚ ΑΕ. Λοιποί όροι για τη σύμβαση εκμίσθωσης, όπως παράγραφος 3 του σχετικού.

2. Επιπλέον, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί εκμίσθωσης ακινήτων των ΝΠΔΔ και των προβλέψεων του Ν. 4407/2016, ως ΝΠΔΔ προηγούμεθα έναντι πάσης άλλης ΑΕ εποπτευομένης υπό του ΥΠΕΘΑ.

3. Ζητάμε όπως η ικανοποίηση του αιτήματος μας συνεξετασθεί από το ΔΣ/ΜΤΣ, λόγω συνάφειας, μαζί με το υποβληθέν αίτημα για την εκμίσθωση των υπ’ όψιν χώρων σας, προς τη νεοσύστατη ΕΑΚΑΚ ΑΕ.

4. Τέλος, ως μετέχοντες στο ΔΣ/ΜΤΣ:

α. Θέτουμε υπ' όψιν σας ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ν. 4407/2016, «η αποστολή της ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. είναι η αξιοποίηση των ακινήτων του Μ.Τ.Σ. προς ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ του ταμείου σας», οπότε θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την άποψη ότι όσο υψηλότερο είναι το μίσθωμα τόσο μεγαλύτερο το όφελος για τους μετόχους.

β. Επιθυμούμε να μας ενημερώσετε αν οι συγκεκριμένοι χώροι είχαν επιλεγεί από την ΥΠ.Α.Α.Π.Ε.Δ. προς αξιοποίηση, πότε επελέγησαν και αν είχατε ενημερωθεί αρμοδίως, όπως προβλέπεται από την παράγραφο 3 του άρθρου 11 του Ν. 4407/2016.

5. Παρακαλούμε για τις κατά νόμον ενέργειές σας.

Το σχετικό έγγραφο:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Δεν περίμενα τέτοια ευελιξία από τους στραταιους! Μπράβο.
    Ένας αεροπορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα η ΕΛΚΑΚ θα κάνει ρελανς με 60 χιλιάρικα ! Cash or trash γίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κίνηση ΜΑΤ. Μπράβο στην ΕΑΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή κίνηση αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι και για την συνέχεια γιατί τον Αύγουστο που θα είναι τα μπάνια του λαού και η ΕΑΑΣ κλειστή κάτι θα κάνει ο πονηρός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να κάνει κίνηση ΜΑΤ η ΕΑΑΣ πρέπει να εγγράψει στα μέλη της τον γνωστό σκακιστή προπονητή ομάδας μπάσκετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέμα είναι πώς θα δικαιολογήσει η ΕΑΑΣ την αναγκαιότητα της δαπάνης μίσθωσης και αν θα εγκριθεί από τους κατά νόμον υπεύθυνους....το έχει μελετήσει η ΕΑΑΣ, γιατί κινδυνεύει με υποβολή μηνύσεων από μέλη της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Re χατσικοντέντια εσύ; Πίσω στην τρύπα σου ρε που θα "μηνιύσεις" κιόλας!

      Διαγραφή
  7. Δώστε και κανένα μέρισμα... περιμένουμε 7 μήνες από τότε που διαγραφήκαμε να πάρουμε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιάζεσαι, τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες. Αν τα πάρεις τώρα θα τα ξοδέψεις και δεν θα έχεις για τις διακοπές. Καλημέρα σε όλους με υγεία.

      Διαγραφή
    2. Ωχ προβλέπω η κράτηση υπέρ ΕΑΑΣ να αυξάνεται για να πληρώσουν τα ενοίκια

      Διαγραφή
  8. Το νοικιαζω εγω με 56000 €.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσα χρόνια ήταν ενεργό στέλεχος της ΕΑΑΣ ο πρόεδρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στην ΕΑΑΣ και στο ΔΣ της. Ακόμα και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συνάδελφο που σκέφθηκε την λύση και όλοι μαζί υλοποίησαν την μόνη νόμιμη πρόταση που αφορά το συγκεκριμένο ακίνητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή