Τελετή Απονομής Πτυχίων στους Ευέλπιδες Τάξης 2024 (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Τελετή Απονομής Πτυχίων στους Ευέλπιδες Τάξης 2024 (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, η τελετή απονομής πτυχίων στους Ευέλπιδες της Τάξης 2024 «ΛOXAΓΟΣ (ΜΧ) ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ».

Τα πτυχία απένειμε στους Ευέλπιδες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και o Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Σπυρίδων Αλφαντάκης και στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή του διακριτικού εμβλήματος της Σχολής στους αλλοδαπούς αποφοιτούντες Ευέλπιδες. Με το πέρας της τελετής ο Αρχηγός ΓΕΣ έδωσε τις κατευθύνσεις του για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

Τέλος ο Ισπανός Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) Πλοίαρχος Federico Antonio Garcia Castro απένειμε το ξιφίδιο της Ισπανικής Ακαδημίας στον πρωτεύσαντα Εύελπι της Τάξης 2024.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αξιότιμε κύριε Α/ΓΕΣ θα πρέπει να ενημερώσετε τα νέα στελέχη του Ελληνικού Στρατού ότι
    1 Δεν θα έχουν υγιειονομική και νοσοκομειακή περίθαλψη ,λόγω του δικού σας φόβου ενώπιον του ΥΕΘΑ,ΥΦΕΘΑ,ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
    2 Θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα στεγάσεως λόγω μη υπάρξεως επάρκειας ΣΟΑ-ΣΟΜΥ
    3 Παραχωρούνται στρ/δα και οικόπεδα χωρίς κάν την υποχρέωση κατασκευής εκ μέρους των δήμων ΣΟΑ και εγκαταστάσεων εντός στρ/δων.
    4 ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ,ΧΑΙΡΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ευκαιρία εξηγήστε τους γιατί το μηνιαίο βοήθημα που ελάμβαναν ως ευέλπιδες ήταν το 15% του αντιστοίχου επιδόματος που λαμβάνουν οι μαθητές της ανθυπαστυνόμων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή